BEHANDLINGAR

Boka tid

HydraFacial

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden, happokuorintojen, tehoboostereiden sekä Lymfa- ja LED-valohoidon avulla. 

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

V Carbon System

V Carbon System kuorintahoito on esteettisen lääketieteen kehittelemä ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla! Laajentuneita ihohuokosia supistavan ja puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle.

Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Vaikutusaikaa muuttamalla (2-15 min) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen. TEHOKAS!

Geneoplus

www.geneoplus.fi

Geneoplus yhdistelmähoito on tehokas superkasvohoito, jolla saavutetaan nuorekkaampi, raikkaampi ja luonnollisen kaunis iho! Ainutlaatuinen ihonhoitomenetelmä hoitaa ihoa sekä sisältä että ulkoa yhdistäen kolme kliinisesti todennettua teknologiaa: TriPollar RF, OxyGeneo ja ultraääni. Ne edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia ja saavat sen näyttämään hyvinvoivalta ja täyteläiseltä. Geneoplus -hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit palata normaalien toimiesi pariin välittömästi. Hoidon päättää rentouttava hieronta ja naamio.

OxyGeneo happikasvohoito sisältää ihon kuorinnan, hapetuksen ja vaikuttavien aineiden ultraääni imeytyksen - kaikki yhdellä kertaa! OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan ihon hapettumista. OxyGeneo tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2 -kuplia, jotka tunkeutuvat ihon pintakerrokseen. Tämä runsaasti hiilidioksidia sisältävä ympäristö saa aikaan fysiologisen reaktion, Bohrin efektin, jonka seurauksena kudoksen happipitoisuus kasvaa ja samalla verenkierto lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. Hapetetut solut pystyvät hyödyntämään geelin vaikuttavat ainesosat ja ihosta tulee säteilevä ja raikas! Hoidon päättää rentouttava hieronta ja naamio.

Valittavana on kolme hoitovaihtoehtoa ihon eri tarpeisiin: tasapainottava ja puhdistava BALANCE, kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä ravitseva ja ihon nuorekkuutta lisäävä REVIVE.

TriPollar® RF - radiofrekvenssi on uuden sukupolven turvallinen, kivuton ja miellyttävä hoitomuoto, jota suositellaan veltostuneen ihon tehokiinteytykseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin, suojaten samalla ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon. Välittömät tulokset: Kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen. Pitkän aikavälin tulokset: Solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu ja iho näyttää sekä tuntuu selvästi kiinteämmältä. Loistava hoito myös silmänympärysiholle! Hoito sisältää myös kuorinnan, hieronnan ja naamion.

InnoPen mikroneulaus

InnoPen™ -hoito vie mikroneulauksen uudelle tasolle! InnoPenin™ avulla hoito voidaan kohdistaa tarkasti halutulle alueelle ja optimaalisessa kulmassa, mikä tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ja estää epätoivottujen ihovaurioiden syntymisen. InnoPenin™ ainutlaatuinen patentoitu InnoTip™ -hoitokärki takaa turvallisen, tehokkaan ja hygieenisen mikroneulauskäsittelyn. Hoitokärjessä on suljettu pää, jonka ansiosta neulat osuvat iholle 90° kulmassa ja neulaushoito on tasaista ja toimintasyvyyttä pystyy säätelemään erittäin tarkasti.

Mikroneulauksessa ihoa lävistetään ohuilla steriileillä neuloilla. Nämä pienet neulat saavat iholla aikaan mikrovaurion, jota iho lähtee luonnollisesti korjaamaan. Tästä alkaa välitön ihon tukikudoksen (kollageenin ja elastiinin) uudistuminen. Neuloilla tehdyt mikrokanavat antavat hyvän väylän aktiiviraaka-aineiden imeytymiselle ihoon. Mikroneulaus on yksi tehokkaimmista keinoista imeyttää raaka-aineita.

Parin tunnin päästä hoidosta iho on jo selkeästi rauhoittunut ja useimmilla asiakkailla iho toipuu täysin vuorokauden sisään. Kevyt punoitus ja lämmön tunne ovat normaaleja sivuvaikutuksia, jotka saattavat kestää 2-3 pv. Yksikin hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia, mutta optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan 3-6 hoidon sarjaa, hoitovälin ollessa 3-4 viikkoa.

Ultraääni kasvohoito

Suosittu ultraäänipuhdistus on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva kivuton ihonpuhdistus! Ultraääni on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Hoito irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista vahingoittamatta kudosta. Puhdistuksessa käytetään hyödyksi ultraääniaaltojen tehoa, joiden synnyttävä lämpö ja värähtely yhdessä erikoisnesteen kanssa nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan.


Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen (sekä tarvittaessa mek. puhdistuksen), kulmien siistimisen, tehoseerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Rhea Cosmetics

Rhea Cosmetics on moderni, yksilöllinen ja 100% vegaaninen ammattikosmetiikkasarja Italiasta! Se on kehitetty erilaisten ihotyyppien yksilölliset tarpeet huomioiden. Korkealaatuinen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin.

Rhean kehittämä ja patentoitu DermoLayerin®-kasvohoito on kerroksellinen hoitometodi, joissa ihoa hellitään erilaisilla aktiiviaineilla. Mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän, imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta. Ja mikä parasta - Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä!

Rentouttava, hajusteeton Sense kasvohoito rauhoittaa, korjaa ja suojaa herkkää ihoa! Herkkä iho vaatii erityistä huomiota - siksi Rhea on kehittänyt Sense-tuotelinjan, jonka hellävaraiset koostumukset pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta.

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista! Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. 

Fire & Ice kasvohoito on kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa sekä edistää solutason uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä. Fire&Ice-hoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen. Loistava hoito myös ennen juhlia! Kasvohoito voidaan tehdä myös raskaana oleville ja imettäville naisille.

Jalkahoidot

Perusjalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

Täydellinen SPA jalkahoito on täydellisen rentouttava hemmotteluhoito ylellisillä ja virkistävillä SPA jalkojenhoitotuotteilla. Hoidon päättää rentouttava jalkahieronta. Ihana itselle tai lahjaksi!

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta on kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää virkistävän jalkakylvyn.

LCN Wilde Pedique varpaankynsien geelaus on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa varpaan kynnelle suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina n. 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

PODOFIX®-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden- ja taipuneiden kynsien hoitoon. PODOFIX®-menetelmällä kynnenoikaisu on kivuton toimenpide, jossa kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan. Saksassa kehitetty PODOFIX®-menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitettynä rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Kynsi nousee irti reunoista ja kipu poistuu. Liuska uusitaan noin 1-2 kk välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Ripset & kulmat

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Lash Lift voidaan tehdä max 8 viikon välein ja käsittelyn jälkeen ripsiä ei tulisi kastella 24h. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Brow Lift eli kulmien laminointi on kulmien pitkäkestoista muotoilua. Kulmat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Sopii kaikille jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Käsittelyn jälkeen kulmia ei tulisi kastella 24h. Sisältää kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun.

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto!

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

Sokerointi

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, on sokerointi myös tehokas kuorintahoito. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista tulee poistettavan karvan olla vähintään noin 4-5 mm pituista! Ennen ensimmäistä brassia: kannattaa pitkät karvat lyhentää saksilla, jolloin sokerointi on kivuttomampaa. Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdithan hygieniasta.

Kosteuta ja kuori ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Älä käytä kosteusvoidetta sokerointipäivän aamuna. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista, tiukkoja/hankaavia vaatteita sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, muistathan suojata sen hyvin!

Sokerointipaketti -10%, kun vähintään 3 vartaloaluetta. Henkilökohtaisella sokerointikortilla saat alennusta joka neljäs kerta: -10% -25% -50%.