JALKAHOIDOT

JALKAHOITO

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla (halutessasi kynsien lakkauksen) sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN SPA JALKAHOITO

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito itselle tai lahjaksi! Hoito sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi virkistävän kuorinnan ja pehmentävän naamion, ylellisillä SPA tuotteilla.

68

PEDI PEELING JALKAHOITO

UUTUUS! Välittömiä tuloksia uudistavalla Mary Cohr jalkahoidolla! Kolmivaiheisessa hoidossa jalat kuoritaan sekä tehokkaalla kemiallisella kuorinnalla että mekaanisesti, varpaankynnet hoidetaan, jonka jälkeen jalkoja hellitään täyteläisellä voiteella ja rentouttavalla hieronnalla. Ihanan pehmeät ja kauniit jalat yhdellä hoitokerralla! Mukaan kotiin saat jalkaraspin.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa varpaan kynnelle suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS + JALKAHOITO

95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä.

39

VT JALKAHIERONTA + JALKAHOITO

68

PODOFIX KYNNENOIKAISU

Podofix-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden- ja taipuneiden kynsien hoitoon. Podofix-menetelmällä kynnenoikaisu on kivuton toimenpide, jossa kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan. Saksassa kehitetty Podofix-menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitettynä rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Kynsi nousee irti reunoista ja kipu poistuu. Liuska uusitaan noin 1-2 kk välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

50

PODOFIX + JALKAHOITO

80