HINNASTO

HydraFacial

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden, happokuorintojen, tehoboostereiden sekä Lymfa- ja LED-valohoidon avulla.

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

HydraFacial Signature

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

99€

HydraFacial Detox

Kokonaisvaltaista rentoutusta! Hoito sisältää Signature perushoidon lisäksi koneellisen lymfahoidon, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Hoidon päättää tehonaamio ja kevyt hieronta.

125

HydraFacial Deep Clean

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Tehokkaasti syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää Signature perushoidon lisäksi GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%) ja LED-valohoidon.

129

HydraFacial Anti-Age

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

149

HydraFacial Perk Eye / Lip

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysalueen iholla missä iho on äärimmäisen herkkää ja taipuvaista ohenemiseen, ryppyihin ja juonteisiin. Silmien alueella näkyvät myös stressin merkit, unen puute ja puutteellinen ruokavalio. HydraFacial Perk Eye -hoito kirkastaa ja raikastaa silmänympärysalueen ihoa tärkeimpinä vaikuttavina aineinaan esim. hevoskastanjauute ja arnikinkukan uute - tehden herkän silmänympärysalueen ihon kiinteäksi, täyteläiseksi ja kosteutetuksi.

Huuliesi iho on kehosi ohuimpia ihoalueita joten tämä alue on erityisen herkkä vaurioille ja kuivuudelle. HydraFacial Perk Lip -hoito ravitsee huuliasi vaikuttavina aineinaan mm. piparminttuöljy ja pioniuute jotka tekevät huulistasi raikkaat, kosteutetut ja kevyesti täyteläisemmät.

49/45€

Selän ihonpuhdistus

Syväpuhdistava hoito selän iholle.

115

Kasvohoito Lymfa / LED

Koneellinen HydraFacial lymfahoito kasvoille ja kaulalle tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Erittäin rentouttava! LED-valohoidolla on ihoa parantava ja luonnollisesti uudistava vaikutus. Punaista LED-valoa käytetään tehostamaan ihon normaalia toimintaa, tasoittamaan ryppyjä ja juonteita, ihon sävyä sekä arpia. Sininen valohoito taas tasapainottaa rasvaista ihoa sekä aknea ja poistaa jopa keskivaikeaa tulehdusta. Loistava hoitomuoto myös ruusufinnille. Hoito sisältää myös kuorinnan, hieronnan ja tehonaamion.

85

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista! Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Sarja on hajusteeton, eläinkokeeton ja sopii myös vegaaneille!

Fire & Ice kasvohoito 30/60min

Julkkistenkin suosikki Fire & Ice "Red Carpet" kasvohoito on kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa sekä edistää solutason uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä. Fire & Ice-hoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen. Loistava hoito myös ennen juhlia! Kasvohoito voidaan tehdä myös raskaana oleville ja imettäville naisille. 30min expresshoito tai 60min kasvohoito hieronnalla.

59/85

Ultraääni kasvohoito

Syväpuhdistava ultraääni on hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa sekä aktivoida ihon omia toimintoja.​ Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Ultraäänihoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, liuottaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin huokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! 

Hoitava ultraääni elvyttää ja virkistää ihoa stimuloimalla mm. verenkiertoa ja solutoimintaa. Vaikuttavien aineiden imeytyminen tehostuu merkittävästi soluaineenvaihdunnan ja verenkierron parantumisen johdosta. Miellyttävä ultraääni on turvallinen, kivuton ja hellä käsittely kaikille ihotyypeille. Hoidon päättää hieronta ja tehonaamio.

89

Timanttihionta kasvohoito

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito. Hoito tasoittaa pintajuonteita, aknearpia, pigmenttimuutoksia ja ihon väriä. Timanttihionta kuorii tehokkaasti ihon pintaa ja näin myös tehoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen! Hoito sisältää myös hieronnan ja tehonaamion.

89

Mary Cohr

Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, joiden tehokkaat aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tuoksu virkistää mieltä. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaiseksi ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan/laite, (tarvittaessa ihonpuhdistuksen), kulmien siistimisen, tehoseerumin imeytyksen, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamion ja hoitovoiteet.

89-115

Täydellinen kasvohoito silmänympäryshoidolla

115

Dermatude

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Tehokas yksinään tai sarjana, kysy lisää!

Metaterapiahoito

Kasvot, kaula ja silmänympärykset

135


Hinnat sis. 24% alv.