HINNASTO

GeneO+

www.geneoplus.fi

UUTUUS! GeneO+ on tehokas superkasvohoito, jolla saavutetaan nuorekkaampi, raikkaampi ja luonnollisen kaunis iho! Ainutlaatuinen ihonhoitomenetelmä hoitaa ihoa sekä sisältä että ulkoa yhdistäen kolme kliinisesti todennettua teknologiaa: TriPollar RF, OxyGeneo ja ultraääni. Ne edistävät ihon luonnollista uudistumisprosessia ja saavat sen näyttämään hyvinvoivalta ja täyteläiseltä. GeneO+ -hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit palata normaalien toimiesi pariin välittömästi.

GeneO+ superkasvohoito

All in one - yhdistelmähoito! OxyGeneo happikasvohoito ja TriPollar RF-hoito yhdessä. Hoidon päättää rentouttava hieronta ja naamio.

Nyt tutustumis hintaan 100€

OxyGeneo happikasvohoito

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys - kaikki yhdellä kertaa! OxyGeneo hakee inspiraationsa luonnon kuumista lähteistä, joiden tiedetään edesauttavan ihon hapettumista. OxyGeneo tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2 -kuplia, jotka tunkeutuvat ihon pintakerrokseen. Tämä runsaasti hiilidioksidia sisältävä ympäristö saa aikaan fysiologisen reaktion, Bohrin efektin, jonka seurauksena kudoksen happipitoisuus kasvaa ja samalla verenkierto lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. Hapetetut solut pystyvät hyödyntämään geelin vaikuttavat ainesosat ja ihosta tulee säteilevä ja raikas! OxyGeneo hoito soveltuu myös raskaana oleville.

Valittavana on kolme hoitovaihtoehtoa ihon eri tarpeisiin: tasapainottava ja puhdistava BALANCE, kirkastava ja uudistava ILLUMINATE sekä ravitseva ja ihon nuorekkuutta lisäävä REVIVE. 

Nyt tutustumis hintaan 79€

TriPollar RF - kiinteyttävä kasvohoito

TriPollar® RF - radiofrekvenssi on uuden sukupolven turvallinen, kivuton ja miellyttävä hoitomuoto, jota suositellaan veltostuneen ihon tehokiinteytykseen ja kasvonpiirteiden ryhdistämiseen. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin, suojaten samalla ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia. Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon. Välittömät tulokset: Kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen. Pitkän aikavälin tulokset: Solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu ja iho näyttää sekä tuntuu selvästi kiinteämmältä. Loistava hoito myös silmänympärysiholle!

Nyt tutustumis hintaan 79€

HydraFacial

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden, happokuorintojen, tehoboostereiden sekä Lymfa- ja LED-valohoidon avulla. 

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

HydraFacial Signature

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

99€

HydraFacial Signature + hieronta & naamio

Hoidollisempi HydraFacial hoito sisältäen lisänä naamion kevyellä hieronnalla.

115

HydraFacial Clarifying

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Tehokkaasti syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää Signature perushoidon lisäksi GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%) ja sinisen LED-valohoidon. Sininen valohoito tasapainottaa rasvaista ihoa sekä aknea ja poistaa jopa keskivaikeaa tulehdusta. Loistava hoitomuoto myös ruusufinnille.

129

HydraFacial Age Refinement

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Hoitoa täydennetään punaisella LED-valohoidolla. Punaista LED-valoa käytetään tehostamaan ihon normaalia toimintaa, tasoittamaan ryppyjä ja juonteita, ihon sävyä sekä arpia.

149

HydraFacial + Lymfahoito

Rentouttava koneellinen HydraFacial lymfahoito kasvoille ja kaulalle tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta.

 125€

Lymfahoito

Rentouttava koneellinen HydraFacial lymfahoito kasvoille ja kaulalle tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Hoito sisältää myös kuorinnan ja tehonaamion hieronnalla.

85

Selän ihonpuhdistus

Syväpuhdistava hoito selän iholle.

115

Rhea Cosmetics

Rhea Cosmetics on moderni, yksilöllinen ja 100% vegaaninen ammattikosmetiikkasarja Italiasta! Se on kehitetty erilaisten ihotyyppien yksilölliset tarpeet huomioiden. Korkealaatuinen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin.

Rhean kehittämä ja patentoitu DermoLayerin®-kasvohoito on kerroksellinen hoitometodi, joissa ihoa hellitään erilaisilla aktiiviaineilla. Mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän, imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta. Ja mikä parasta - Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä!

Jokainen DermoLayerin®-kasvohoito sisältää: rentouttavan Clean&Relax alkupuhdistuksen hierontoineen, Procomplex tehotiivisteet, Eyezone silmänympäryshoidon, ihosi tarpeiden mukaiset aktivoivat hoitovaiheet: Exfo - yksilöllinen happokuorinta, Ph clean - kaksivaiheinen syväpuhdistusmenetelmä, Oxy - vaahtoava, ihoon happea tuova hoitomenetelmä, Digitomask - kirkastava ja kuoriva, happoja sisältävä erikoisnaamio akupainanta hieronnalla, Therapy - ainutlaatuiset, ihoa stimuloivat hierontatekniikat sekä ihosi tarpeiden mukaisen tehonaamion ja hoitovoiteet.

DermoLayerin® kasvohoito

Sisältää kahdeksan kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

DermoLayerin® kasvohoito

Sisältää kymmenen kerroksellista, Sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

Sense kasvohoito

Hemmotteleva, hajusteeton Sense kasvohoito rauhoittaa, korjaa ja suojaa herkkää ihoa! Herkkä iho vaatii erityistä huomiota - siksi Rhea on kehittänyt Sense-tuotelinjan, jonka hellävaraiset koostumukset pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta.

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista! Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Sarja on hajusteeton, eläinkokeeton ja sopii myös vegaaneille!

Fire & Ice kasvohoito 30/60min

Julkkistenkin suosikki Fire & Ice "Red Carpet" kasvohoito on kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa sekä edistää solutason uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä. Fire & Ice-hoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen. Loistava hoito myös ennen juhlia! Kasvohoito voidaan tehdä myös raskaana oleville ja imettäville naisille. 30min expresshoito tai 60min kasvohoito hieronnalla.

59/85

Mary Cohr

Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, joiden tehokkaat aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tuoksu virkistää mieltä. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaiseksi ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan/laite, (tarvittaessa ihonpuhdistuksen), kulmien siistimisen, tehoseerumin imeytyksen, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamion ja hoitovoiteet. Hoitoa täydennetään tarvittaessa syväpuhdistavalla ultraäänikuorinnalla ja/tai hoitavalla ultraääni-imeytyksellä.

89

Täydellinen kasvohoito silmänympäryshoidolla

115


Hinnat sis. 24% alv.