HINNASTO

HydraFacial ihonpuhdistukset

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja boostereiden avulla. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta!

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

CLEAN & HYDRATE

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoidon päätteeksi tarjoamme kosteuttavan naamion veloituksetta!

99€

DEEP CLEAN

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää perushoidon lisäksi GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%) ja tehostetun ihonpuhdistuksen.

129

ANTI-AGE

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita. Hoidossa hyödynnetään Dermabuilder™ -peptidiboosteria, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

149

SELÄN IHONPUHDISTUS

alk. 99

Kasvohoidot

PHYTOXYGENE HAPPIKASVOHOITO

Ihana uutuus! Ihon hapenottokykyä lisäävä kasvohoito kaikille ihotyypeille! PhytOxygene-hoidon vaikutus perustuu tarkoin valittuihin kasviperäisiin tehoaineisiin. Kuorinta sisältää kuollutta ihosolukkoa irrottavia bambu- ja pesusienirakeita sekä ihoa pehmentävää lootusuutetta. Erikoisnaamion sisältämä vihreä savi puolestaan puhdistaa ihoa epäpuhtauksista ja toksiineista samalla, kun Pro-Oxygen-yhdiste parantaa ihon hapenottokykyä. Hoito viimeistellään eteerisiä öljyjä sisältävällä hierontageelillä, joka stimuloi ihon suojamekanismeja toksiineja vastaan.

79

PHYTOXYGENE & ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Superihana yhdistelmähoito kaikille ihotyypeille!

89

TÄYDELLINEN ULTRAÄÄNI KASVOHOITO

Uudistunut ultraäänihoito! Täydellinen hoitokokonaisuus kaikille ihotyypeille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan ultraäänikuorinnan ja ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, tehokkaan Bio-Cellulose erikoisnaamion ultraääni- imeytyksellä ja liftauksella, rentouttavan hieronnan sekä hoitovoiteet. Hoidon jälkeen iho on kirkas ja ihon pinta ihanan pehmeä!

89€

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Suosituin Mary Cohr hoito! Ihosoluja energisoiva, yksilöllinen ihonhoitomenetelmä kaikille ihotyypeille!  Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen), kulmien siistimisen, tehoseerumin imeytyksen dynaamisella kaksoisionisaatiolla, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamion ja hoitovoiteet.

95

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet. Hoito voidaan tehdä myös Expresshoitona (59€) tai Deluxe yhdistelmähoitona (120€) Tehokas yksinään tai sarjana, kysy lisää!

95/59/120

EYE LIFTING SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Eye Lifting on kokonaisvaltainen mikrovirtahoito, joka häivyttää juonteita ja "harakanvarpaita", napakoittaa veltostunutta ihoa, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Näet tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

49

DERMO PEELING

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

85

AGE FIRMING

Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

85

AGE FIRMING & ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Aikuisen ihon tehokas yhdistelmähoito!

95

FRESH UP KASVOHOITO

Kasvojen pikapiristys! Sisältäen kuorinnan, rentouttavan hieronnan ja naamion.

59

Dermatude metaterapia

Kasvot, kaula ja silmänympärykset

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Tehokas yksinään tai sarjana, kysy lisää!

135


Kaikki hinnat sis. 24% alv.