MARY COHR

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti ja/tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet.

 89€

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona, kysy lisää!

89

CATIOVITAL EXPRESS

Sisältää Lifting laiteosuuden.

55

CATIOVITAL DELUXE

Ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle! Deluxe-hoito sisältää CatioVital kasvohoidon yhdistettynä CatioVital Lifting mikrovirtahoitoon. Todellinen kuningatarhoito!

115

KEVYT CATIOCLEAN KASVOHOITO

Ihoa kirkastava ja rentouttava kevyt kasvohoito! ThermoClean-elektrodin lämpö yhdessä tehokkaan syväpuhdistusgeelin kanssa puhdistaa ihon ja rentouttava hieronta kaunistaa kasvot. CatioClean-hoidon jälkeen ihosi on ihanan raikas ja iho hengittää paremmin. Sisältää myös kuorinnan ja naamion.

59

DERMO PEELING

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

89

AGE FIRMING

Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

89

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

89

EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kolmivaiheinen silmänympärysihon tehohoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen.

39

EYE LIFTING

UUTUUS! Kokonaisvaltainen mikrovirtahoito, joka häivyttää juonteita ja "harakanvarpaita", napakoittaa veltostunutta ihoa, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Näet tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

49

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa! Ultraääni yhdessä syväpuhdistusnesteen kanssa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liuuttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! Voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin!

75