Age Signes Night Refill

Ylellinen kiinteyttävä yönaamio! Iho on näkyvästi napakampi, sileämpi, heleämpi, pehmeämpi ja nuorekkaamman näköinen, pintarypyt ovat pienentyneet. Öisin käytettävä seeruminaamio.

Aktiiviaine: Hyaluronihappo- "Täyttävä filler-efekti". Kosteuttaa, pehmentää pintaryppyjä ja napakoittaa. Aktivoi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Pieni molekyylirakenne toimii tehokkaasti. Mafane uute- ns- luonnollinen "botox", rentouttaa ilmelihaksia, "tuhkimoefekti", tasoittaa ilmeryppyjä. Mary Cohrin solujen ravintoainetiiviste- Stimuloi solujen uudistumista, joka on aktiivisinta yöllä. Tiiviste koostuu: 56 biologisesta ainesosasta koostuva solujen ravintoainetiiviste sisältää soluelämälle ja uusiutumiselle välttämättömiä ainesosia kuten aminohappoja, vitamiinejä, biologisia aktiiviaineita sekä kivennäisaineita. Solujen ravintoainetiiviste toimii ainutlaatuisella tavalla aktivoiden ihosolujen uudistumista, jakautumista ja pidentäen niiden ikää. Chrononight- stimuloi solujen uudistumista ja aktiivisuutta yöllä.

Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle kunnon kerros yöseeruminaamiota. Anna vaikuttaa ja imeytyä yön yli, älä huuhtele pois. Käytä kolmena yönä peräkkäin tehokuurina tai kerran viikossa.

Koko 50 ml.

97,00 €