Huulimeikit

HOX! Paljon huulimeikkejä tarjouksessa! Piipahda hoitolaan niin näet kaikki sävyt. Huulimeikkien sävyt tulossa verkkokauppaan myöhemmin.

Pohjuste takaa huulimeikille ennennäkemättömän kestävyyden. Lip Filler Base -pohjuste tuo esiin huulipunan todellisen sävyn. Täyteläinen, samettinen koostumus saa huulet näyttämään tasaisilta ja näkyvästi täyteläisemmiltä. Pitää huulet pehmeinä.

Värikylläisen Perfet Color -huulipunan kevyt, kosteuttava koostumus saa huulet tuntumaan hoidetuilta ja näyttämään välittömästi täyteläisemmiltä ja tasaisemmilta. Puna on yhdistelmä vahoja ja geeliä, mikä saa sen tuntumaan silkkiseltä huulilla. Tuoksuu kevyesti vaniljalta.

Kevyt Hydra Care Lipstick -huulipuna on myös huulihoide: se pitää huulet pehmeinä ja joustavina, sisältää mm. hyaluronihappoa. Useita sävyjä.

Color Booster Lip Balm on uskomattoman helppo ja hauska huulihoide: se hoitaa, suojaa ja auttaa säilyttämään kosteuden, ja lisäksi se korostaa huulten sävyä pehmeästi. Sävyt muuttuvat jokaisen huulilla omanlaisekseen pH-arvon mukaan. Kasviöljyt pitävät huulet pehmeinä. Kevyt, raikas vihermintun tuoksu.

Taatusti suudelmankestävän huulimeikin saat Magic Fix -huulipunan kiinnityslakalla. Painele ylimääräinen huulipuna kevyesti kasvopaperilla ja levitä Magic Fix puhtaalla siveltimellä huulipunan päälle.

17.50 €
Please select variants first