Mineral Powder Foundation

Mineral Powder Foundation on irtopuuterimainen mineraalimeikkivoide, joka ei sisällä öljyä, vahaa eikä hajusteita. Se tekee ihostasi luonnollisen kauniin näköisen. Saat kevyesti peittävän tai puolipeittävän lopputuloksen. Puolimatta mineraalimeikkivoide saa ihosi hehkumaan. Erittäin kevyt koostumus tuntuu miellyttävältä iholla ja säilyy iholla koko päivän. Kestosuosikki!

Mineraalimeikkivoide sisältää korkealaatuisen mineraaliyhdisteen, joka koostuu sinkistä ja magnesiumista. Titaanidioksidi yhdessä sinkkioksidin kanssa muodostaa iholle tehokkaan UV-suojan, joka vastaa SPF15-suojakerrointa. Tämän ansiosta mineraalimeikkivoide suojaa ihoasi auringon haitallisilta säteiltä ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Mineraalit ravitsevat, suojaavat ja uudistavat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Mineraalimeikkivoide sopii erinomaisesti myös rasvoittuvalle iholle sekä sekaiholle, sillä sen sisältämä sinkki imee itseensä rasvaa tehden ihosta mattapintaisen.

Tuotteen käyttö:

Anna ensin päivävoiteesi imeytyä ihoon. Ota pieni määrä mineraalimeikkivoidetta purkin kannelta, karista ylimääräinen jauhe ja levitä iholle kevyin pyörivin liikkein esim. Artdecon laadukkaalla Contouring Brush siveltimellä.


Koko 15g.

Valitse variaatio:

29,50 €