Ripsivärit

Hennot, lyhyet, pitkät tai tuuheat? Valitse oikeantyyppinen harjamalli, joka sopii juuri sinun ripsillesi. Kaikki ARTDECO-ripsivärit ovat hajusteettomia.

Angel Eyes Mascara avartaa katsetta. Pisaranmuotoisen harjan kapealla kärjellä maalaat silmäkulmien ripset tarkasti. Harjan pulleampi pää annostelee täyteläistä ripsiväriä runsaammin ja luo kauniisti ulkonurkkaa kohden voimistuvat, viuhkamaiset ripset. Suosituin!

Tuuheus, optinen pidennys ja kaarevuus. All In One Mascaran maltillisen kokoinen tiivis harja erottelee ripset tarkasti. Myös vedenkestävänä.

Amazing Effect Mascaran salaisuus on minikokoisessa kumiharjassa, joka tavoittaa pienimmät ja hennoimmatkin ripset tyvestä latvaan. Sopii myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille.

Volume Supreme Mascaran taipuisalla, suurella kumiharjalla saat kaarevat, pitkät ja runsaat ripset. Hyvä ripsiväri suorille ripsille.

Lash Booster Volumizing Mascara Base on pohjuste, joka napakoittaa ripsiä ja parantaa ripsivärin kestävyyttä. Sopii minkä tahansa mascaran kanssa. Saa ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Toimii myös hoitotuotteena: leväuutteiden ansiosta kiiltävät, runsaat, taipuisat ripset! Todella hyvä tuote!

Väritön ripsi- ja kulmakarvageeli Clear Lash & Brow Gel antaa tukea ja tekee ripsistä ja kulmakarvoista hyvin viimeistellyt. Sopii myös ripsien pidennyksille.

Tee lempiripsiväristäsi vedenkestävä hetkessä! Sateenvarjon lailla toimiva Waterproof Maker Clear Mascara Top Coat loihtii mistä tahansa ripsiväristä vedenkestävän.

Hoitava seerumi Lash & Brow Power Serum tehostaa ripsen kasvua, ja saa ripset kiiltämään ja pysymään taipuisina. Päivittäinen hoito vähentää karvojen katkeilua. Täydellinen hoitotuote, joka saa ripset ja kulmat saavuttamaan luonnollisen mittansa. Sisältää mm. hyaluronihappoa, allantoiinia, kollageenia ja glyseriiniä. Sopii herkillekin silmille.

Valitse variaatio:

Alkaen 16,00 €
Please select variants first