Yönaamiot

KESÄALE

HydroNight Kalvon muodostava geeliemulsio kosteuttaa ihoa ja varastoi siihen vettä. Yön aikana aktiiviaineet vapautuvat tasaisesti ja pitkäkestoisesti ihoon tehden ihosta pehmeän ja kosteutetun. Samalla se palauttaa hydrolipidikalvon luonnollisen tasapainon. Tuote on valmistettu minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita on suuret pitoisuudet. Aktiiviaineiden yhdistelmä rauhoittaa ihoa ja antaa sille kosteutusta sekä korjaa ihoa tehokkaasti.

ExfoNight Kalvon muodostava geeliemulsio kuorii ihoa, irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja edistää uusien solujen syntymistä yön aikana hellävaraisen, mutta tehokkaan keratolyyttisen vaikutuksensa avulla. AHA- ja PHA-happomolekyylien ainutlaatuinen yhdistelmä kuorii ihon pintaa ja uudistaa
ihoa syvältä. Tuote on valmistettu minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita on suuret pitoisuudet. Tasapainoinen yhdistelmä aktiivisia aineita stimuloi ihoa ja antaa sille kuorinnan kaikki hyödyt ärsyttämättä sitä.

BotoNight Kalvon muodostava geeliemulsio kohottaa ja kiinteyttää ihoa bioteknologisen kyynmyrkyn ja matrikiinin avulla. Yön aikana aktiiviaineet vapautuvat tasaisesti ja pitkäkestoisesti ihoon silottaen juonteita ja kiinteyttäen veltostuneita kudoksia botuliinin tapaan. Tuote on valmistettu
minimalistisen ajatusmallin mukaan: siinä on keskitytty muutamiin tehokkaisiin aktiiviaineisiin, joita on suuret pitoisuudet. Bioteknologisesti saadut aktiiviaineet hoitavat ihoa vaikuttamalla ihon neurologisiin prosesseihin.

Käyttöohje Intensiivihoitona tuotetta levitetään joka ilta voiteen päälle tai sellaisenaan. Voidaan myös käyttää muutamana iltana viikossa. Levitä ohut kerros naamiota kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympäryksiä. Pese tuote aamulla pois lämpimällä vedellä.

Koko 50 ml

Valitse variaatio:

24,00 € 40,00 €