Silmänympärysvoiteet

EyeRevi: Elvyttävä silmänympärysvoide palauttaa silmänympärysihon kiinteyden ja vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Retinol - A-vitamiini stimuloi ja uudistaa, ehkäisee ikääntymistä. Liftpeptidi - Toimii botoxin tapaan rajoittamalla kudosten liikkuvuutta. Hyaluronihappo - Kosteuttaa, tasapainottaa hydrolipidikalvoa, lisää ihon joustavuutta.

EyeDrain: Turvotusta poistava virkistävä silmänympärysvoide kirkastaa silmänalusia ja ehkäisee ylimääräisen nesteen kertymistä kudoksiin. Eyecomplex 10 - Aminohappoketjut, vähentävät nesteen kertymistä, vaikuttaa hiussuoniin. Murumuru palmuvoi - Suojaa ja kosteuttaa, A-vitamiini antioksidantti, F-vitamiini (ALA- ja LA-hapot) emollientti. Hyaluronihappo - Täyttää juonteita sisältäpäin, tehokas kosteuttaja.

EyeCalm: Rauhoittava ja suojaava silmänympärysvoide virkistää ihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Otsonoitu öljy - Antioksidantti, kehittää energiaa varastoivia ja siirtäviä ATP-molekyylejä. Phytopeptidi - Antaa energiaa, soija- ja riisipeptidit, kiinteyttää, stimuloi fibroblasteja ja elastiinia. Bisabolol - Rauhoittaa ja korjaa ihoa, hillitsee tulehdusta, avaa tukkeutuneita kudoksia.

Koko 15 ml.

Valitse variaatio:

Alkaen 53,00 €