Footlogix antimikrobinen hoitolinja

Footlogix 7T kynsisienisuihke

Tehokas antimikrobista Spiraleen® leväuutetta sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti.
Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä paranemaan infektion jälkeen. Tehokas antimikrobista Spiraleen® leväuutetta ja teepuuöljyä sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti. Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä paranemaan infektion jälkeen. Koko 50 ml.

Footlogix 7 vaahtovoide hilseilevälle iholle

Footlogix-vaahtovoide hilseilevälle iholle vähentää ihon hilseilyä ja kuoriutumista sekä helpottaa sieni-infektion aiheuttamaa kutinaa varpaiden välissä. Avojaloin kulkeminen yleisissä tiloissa kuten uimahallissa saattaa altistaa infektiolle. Spiraleen® leväuutteen ja muiden tehokkaiden anti-mikrobisten ainesosien ansiosta vahvistaa ja suojaa nihkeitä, tartunnalle alttiita jalkoja ja ehkäisee urheilijan syndroomaa. Ei lisätty kosteuttavia ainesosia. Koko 125 ml.

Footlogix 7+ vaahtovoide ärtyneelle ja kuivalle iholle

Spiraleen®-leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Footlogix-vaahtovoide ärtyneelle iholle auttaa myös sieni-infektion hoidossa. Urea (10%) sitoo kosteutta. Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esim. sairaudesta johtuen heikentynyt. Vaahtovoide ärtyneelle iholle hoitaa kuivaa, karheaa tai kutiavaa ihoa. Auttaa myös sieni-infektion hoidossa ja soveltuu diabeetikolle tai silloin kun vastustuskyky on heikentynyt. Sisältää Spiraleen® leväuutetta ja ureaa. Koko 125 ml.

Valitse variaatio:

Alkaen 30,00 €
Please select variants first