MaxeyLash ripsiseerumi

Maxeylash ripsiseerumi auttaa ripsiäsi kasvamaan pidemmiksi, tuuheammiksi ja myös väriltään tummemmiksi. Sen teho perustuu karvatupen toiminnan tukemiseen ja sen vaikutus alkaa jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Vaikutukset ovat jokaisella käyttäjällä yksilöllisiä ja yleensä eron ripsien kasvussa huomaa n. kuukauden käytön jälkeen.

Ripsiseerumia levitetään aluksi ripsirajaan pieni määrä iltaisin. Kun haluttu lopputulos ripsien pituudessa on saavutettu tuotetta käytetään 2-3 kertaa viikossa. Säännöllinen käyttö takaa parhaan tuloksen ja käytön lopettamisen jälkeen ripset palaavat hiljalleen aiempaan normaalitilaansa.

Maxeylash seerumi riittää n. 4-5 kk päivittäisessä käytössä ja ylläpitohoidossa vieläkin pidempään. Tuote sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa ja kulmakarvoille.

MaxeyLash on hellävarainen silmäluomelle. Tuotteen laittamisen jälkeen iholla voi tuntua pientä kihelmöintiä ja kuumuutta, jotka häviävät nopeasti. Tämä on normaalia. Jos ripsirajan iho alkaa punoittamaan tai tuntuu aralta, käytetään joka toinen päivä kunnes ärsytys häviää. Jos tuotetta joutuu silmään, tulee silmät huuhdella välittömästi. Ei saa käyttää rikkoontuneelle iholle. Käyttö lopetettava, jos silmä punoittaa tai kutiaa. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin. Tuote tulee pitää vain omassa käytössä. Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, eikä alle 18-vuotiaille. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.


Koko: 3 ml.

Incredients:

Aqua, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Gaprylyl Glycol, Panthenol, Alcohol, Biotin, Sodium Hydroxide, Isopropyl Dihydro Noralfaprostal, Sodium Hyaluronate, Phenethyl Caffeate.

69,00 €
Please select variants first