SENSE tuotelinja herkälle iholle

Herkkä iho vaatii erityistä huomiota. Siksi kehitimme Sense-tuotelinjan, jonka hellävaraiset koostumukset pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta. Sense-tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, väriaineita, vaseliinia, hajusteita, eläinperäisiä aineosia, allergeeneja, PEG-yhdisteitä tai lisäaineita. Ne sisältävät ainoastaaan raaka-aineita, joita herkkä iho tarvitsee.

SenseClean hellävarainen puhdistusemulsio kasvoille: Kevyt puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tuote rauhoittaa ihoa ja vahvistaa sen hydrolipidikalvoa. Erityisesti herkän, helposti reagoivan, punoittavan ja ärtyneen ihon puhdistukseen. Sisältää hellävaraisia, ei vaahtovia peseviä aineita, jotka eivät ärsytä ihoa. Koko 150 ml.

SenseScrub erittäin hellävarainen kuorinta kasvoille: Raikas hydrogeeli kuorii ihon hellävaraisesti ja ärsyttämättä. Kuorinta elvyttää ihoa aktivoimalla sen luonnollisia korjaus- ja uudistumisprosesseja. Koko 50 ml. Riisipartikkelit - Kuorivat hellästi ihoa, irrottavat kuolleita ihosoluja, vähentää kuivia ja karheita ihoalueita. Allantoiini - Rauhoittaa ja korjaa ihoa, jälleenrakentaa ihon suojamekanismia, lisää epidermiksen koheesiota. Hyaluronihappo - Kosteuttaa ihoa sitomalla vettä, tasapainottaa hydrolipidikalvoa, tekee ihosta pehmeän ja joustavan.

SenseFace rauhoittava kasvovoide: Kevyt ja hellävarainen kasvovoide ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Voide vahvistaa ihon suojamekanismeja ja varmistaa miellyttävän tunteen pitkäksi aikaa. Nopeasti imeytyvä ja helposti levittyvä emulsio. Koko 50 ml. Trehaloosi - Tuo vettä ihoon, pitkäkestoinen vaikutus, palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon. Zanthalene - Rauhoittaa ihoärsytystä, helpottaa kutinaa, hillitsee punaisuutta ja yliherkkyyksiä. Symsitive - Neuroaistimellinen aktiiviaine, helpottaa kivun tunnetta, hillitsee ihon punoitusta.

SenseOil elvyttävä öljy kasvoille ja vartalolle: Kuivaöljy ravitsee, silottaa ja suojaa ihoa sekä lievittää ärsytyksestä johtuvaa epämiellyttävää tunnetta. Kuivaöljy levittyy ja imeytyy ihoon helposti. Koko 75 ml. Luonnolliset öljyt - Arganöljy, avokadoöljy, manteliöljy. Tokoferoli - Antioksidanttinen E-vitamiini, estää vapaiden radikaalien toiminnan, suojaa solukalvoja. Zanthalene - Rauhoittaa ihoärsytystä, helpottaa kutinaa, hillitsee punaisuutta ja yliherkkyyksiä.

SenseMask ravitseva kasvonaamio: Hellävarainen kasvonaamio tasapainottaa ja ravitsee herkkää ihoa. Naamio hillitsee kutinaa, ihon hilseilyä ja ärsytyksestä johtuvaa epämiellyttävää tunnetta. Koko 50 ml. Aquaxyl - Tasapainottaa epidermistä, ehkäisee veden haihtumista ihosta, kosteuttaa ihoa sitomalla vettä. Keramidit & Sfingosiini - Ravitsee ja suojaa ihoa, vahvistaa epidermistä, korjaa ihon suojamekanismia. Symsitive - Neuroaistimellinen aktiiviaine, helpottaa kivun tunnetta, hillitsee punoitusta.

Valitse variaatio:

Alkaen 29.00 €
Please select variants first