Timeless Truth naamiot

TT Hydra Intense Black Mask: Black Charcoal -naamioiden aktiivihiili syväpuhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa epäpuhtauksia. Imee itseensä likaa, talia ja öljyjä, edistää ihon paranemista ja säilyttää kosteuden ihossa. Täyteläinen, kosteuttava koostumus. Kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle jossa tukkeumia. Ihosta tulee pehmeä ja syväkosteutettu.

TT Anti-Imerfection Black Mask: Black Charcoal -naamioiden aktiivihiili syväpuhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa epäpuhtauksia. Se imee itseensä likaa ja öljyjä, edistää paranemista ja säilyttää kosteuden ihossa. Naamio puhdistaa ihohuokosia ja poistaa ylimääräistä talia ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoa. Kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa ja vaikutusaineet pääsevät imeytymään nopeammin. Hyvä epäpuhtaalle iholle, laajentuneille ihohuokosille ja rasvaiselle iholle. Jättää ihon selkeästi tasapainoisemman, puhtaamman ja terveemmän näköiseksi.

TT Soft Touch Triple Effect Hyaluronic Acid Ultra Hydrating Mask: Erittäin kosteuttava naamio elvyttää, vähentää ihon jännitystiloja ja virkistää väsynyttä ihoa.

TT Soft Touch Collagen & Q10 Perfecting Peptide Mask: Antaa iholle nuorekkuutta, tasoittaa ja kohottaa juonteita. Tehokkaat vaikutusaineet.

TT Soft Touch Bulgaria Rose Extract & Grape Seed Oil Firming Mask: Syväkosteuttaa, napakoittaa ihokudosta ja pienentää ihohuokosia.

TT Soft Touch Argan Oil & Shea Butter Restorative Mask: Ravitsee, rauhoittaa ja tasapainottaa. Virkistää kuivaa ja herkkää ihoa.

Käyttö: Puhdista kasvot. Aseta naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista vaikutusajan jälkeen ja hiero kevyesti loput vaikutusaineesta ihoon. Kertakäyttöinen.

Koko: 30 ml.

Valitse variaatio:

5,00 €
Please select variants first