Youth Body Serum

iS CLINICAL® YOUTH BODY SERUM on raikastava, kosteuttava ja loistavan antioksidanttisuojan antava suihkutettava vartaloseerumi. Se sisältää mm. puhtaimmassa muodossa hyaluronihappoa, tehokkaita vesimelooni-, blue mictoalcae-, lakristauute ja rohtorautauutetta yhdistettynä tärkeään B-vitamiiniin ja iS CLINICAL®:in omaan Extremozymes®-teknologiaan tuoden yhdessä ainutlaatuisen ja tehokkaan tuotekoostumuksen.


Tuote on paljon enemmän, kuin vain ihoa kosteuttava tuote - se ravitsee ja tekee ihosta raikkaan, pehmeän ja kosteututumman tuntuisen. Se sopii erinomaisesti myös auringon polttamalle iholle. Vartalosuihke käy kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se on loistava päivittäiseen suojaukseen tai esim. karvanpoiston jälkeen. Se antaa kaikille suojaa ympäristövaikutuksia vastaan.

Extremozyme-teknologia pystyy suojaamaan DNA:ta UV-säteilyn synnyttämiltä vapailta radikaaleilta. Siksi tämä on loistava esim. kesällä auringonoton jälkeen.


KÄYTTÖOHJEET suihkauta iholle suihkun tai kylvyn jälkeen. Voit käyttää koko varatlolle tai paikallisesti esim. kuivempiin kohtiin tai karvanpoiston jälkeen. Suosittelemme käytettäväksi myös auringonoton jälkeen tai aina, kun ihosi kaipaa raikastavaa kosteutta

Valitse variaatio:

Alkaen 35,00 €
Please select variants first