HydraFacial

Suosittu HydraFacial on markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen! Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon, kivuttomasti. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön, jonka saat nähdä heti hoidon jälkeen. Hoidon teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja tehoampullien avulla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana. Lue lisää: www.hydrafacial.fi & www.hydrafacial.com 

Signature

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Clarifying

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Tehokkaasti syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää Signature perushoidon lisäksi tehokkaan GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%).

Deluxe

Täydellinen HydraFacial kasvohoito, sisältäen Signature perushoidon lisäksi tehokkaan GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%), toiveiden mukaisen tehoampullin pyörresyötön sekä kosteuttavan naamion rentouttavalla niska/hartia/pää hieronnalla.

Lisäpalvelut HydraFacialin yhteydessä:

 • Kosteuttava naamio, rentouttavalla niska/hartia/pää hieronnalla
 • Koneellinen lymfaterapia kasvoille ja kaulalle. Hoito tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä poistaa kuona-aineita ja turvotusta.
 • Tehoampullit

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Lue lisää: www.isclinical.fi & www.isclinical.com

Fire & Ice Facial

Fire & Ice Facial "The Red Carpet Facial" on tehokas kasvipohjainen kemiallinen kuorintahoito, jolla saavutetaan nopeasti upeita, näkyviä hoitotuloksia! Hoito aloitetaan intensiivisellä kanelin tuoksuisella kuorintanaamiolla, joka saa iholla aikaan lämpimän, kihelmöivän tunteen. Seuraavaksi iholle levitetään uudistava ja kosteuttava piparminttupohjainen tehonaamio, joka viilentää ja raikastaa ihon. Tuloksellinen kasvohoito, mm: kaikkiin ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin, suurentuneisiin huokosiin ja aknen hoitoon.

Hoito voidaan tehdä kertahoitona silloin, kun kaivataan kirkastusta ja hehkua iholle tai 3-6 kerran sarjahoitona ihon eri ongelmiin (hoitoväli noin 10-21 pv). Hoito on turvallinen myös raskaana oleville ja imettäville naisille.

Mary Cohr

Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva laadukas Mary Cohr ammattikosmetiikkasarja valmistetaan Ranskassa, ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Kaipasipa ihosi sitten hemmottelua, puhdistusta tai kiinteytystä, on Mary Cohr kehittänyt tarkoitukseen sopivan erikoishoidon. Hoidot vaikuttavat välittömästi tehden ihosta silmin nähden kauniimman. Sarjan erikoisuutena on patentoitu CatioVital Cellular Energy -laite, jolla voidaan aktivoida tehokkaasti ihoa sen jokaisessa kerroksessa. Laitehoidossa on mahdollista mm. lisätä ihosolujen uudistumista, poistaa kuona-aineita sekä kohottaa kasvonpiirteitä treenaamalla kasvojen lihaksia. Lue lisää: www.marycohr.com

CatioVital Youth - Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! CatioVital Youth on ainutlaatuinen patentoitu laitehoito, joka palauttaa solutoiminnan nuoren ihon tasolle. Kuorinnan, lämpönaamion ja syväpuhdistusgeelin avulla iho puhdistuu syvältä ja hengittää paremmin, jolloin myös hoitavat aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti. Vaihtoehtoisesti ihon ultraäänipuhdistus. Seuraavaksi tehtävän ainutlaatuisen dynaamisen kaksoisionisaatiomenetelmän ansiosta aktiivianeet imeytyvät syvälle ihoon kaunistaen ja nuorentaen kasvoja näkyvästi. Hoidon päättää rentouttava pitkä hieronta ja naamio, ihotyypin mukaan. CatioVital hoito tehdään kasvoille, kaulalle, dekolteelle sekä silmänympärysiholle.

CatioVital Lifting - Kiinteyttävä mikrovirtahoito

Kiinteyttävä mikrovirtahoito aikuiselle iholle! Hoidon aluksi iho kuoritaan, jonka jälkeen aktivoidaan nestekiertoa, joka poistaa ylimääräistä turvotusta ja kuona-aineita sekä lisää solujen hapensaantia. Kasvolihasten stimulointi hellävaraisen sähkövirran avulla saa kasvojen ja kaulan ryhtilihakset työskentelemään tehokkaasti. Hoidon päättää rentouttava pitkä hieronta ja naamio, ihotyypin mukaan. Sarjahoidot 3-9 krt, kysy sarjahoito tarjousta!

CatioVital Deluxe

Ylellinen ja tehokas hoitokokonaisuus aikuiselle iholle! Hoidossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting hoitojen parhaat puolet. Hoidon jälkeen kasvot ovat näkyvästi nuorekkaammat; rypyt ja juonteet ovat tasoittuneet, ylimääräinen turvotus on poissa, kasvojen piirteet kohonneet ja iho tuntuu napakalta ja kimmoisalta hehkuen kauneutta. Todellinen kuningatarhoito!

Age Firming - Kiinteyttävä hyaluronihappohoito

Manuaalinen hyaluronihappohoito kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, täyttää juonteita sekä nuorentaa kasvonpiirteitä. ​Kaksitehoinen dermabrasionkuorinta poistaa kuolleet solut ja tasoittaa ihoa mekaanisen ja entsymaattisen vaikutuksensa avulla. Kiinteyttävä hieronta tekee ihosta kiinteän ja joustavan ainutlaatuisten liikkeidensä avulla. Täsmäkohotuksessa hyaluronihappoa sisältävää seerumia hierotaan suoraan jokaiseen juonteeseen, mikä tasoittaa ihon pinnan välittömästi ja näkyvästi. Kohottavat ja kiinteyttävät kasvo- ja dekolteenaamiot imeyttävät aktiiviaineet syvälle ihoon. Hoidon jälkeen iho on selvästi pehmeämpi ja heleämpi!

Ditelle ultraääni

Ultraäänipuhdistus on miellyttävä tapa syväpuhdistaa ja kuoria iho, kivuttomasti. Ultraäänilaitteen avulla ihohuokosista poistetaan talia ja epäpuhtauksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Puhdistamisen lisäksi ultraääni rauhoittaa herkkää ja couperosaihoa sekä ihon tulehduksia. Hoito kirkastaa ihoa, vaalentaa maksaläiskiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä pehmentää ilmeryppyjä. Hoidon jälkeen iho on kirkas ja kuulas!

Ultraäänen avulla voidaan tehdä myös tehokkaita imeytyshoitoja. Hoito tapahtuu ultraäänikiteiden aiheuttaman mekaanisen värinän avulla. Hoitomuodoksi on mahdollista valita joko jatkuva tai pulsoiva (25/50/100 MHz) ultraääni.

Dermatude

Metaterapia

100% luonnollinen, kivuton hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkeihin! Metaterapia on kliinisesti tehokkaaksi todettu ihonhoitomuoto ihon uudistamiseen, ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, ihon kosteuden palauttamiseen ja elvyttämiseen. Ihon rakenne paranee, ihohuokoset sekä aknearvet pienenevät, iho kiinteytyy ja napakoituu ja saa nuorekkaamman ilmeen. 

Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia. Näitä äärimmäisen pieniä mikrokanavia ei näe silmällä. Kanavien tekeminen käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin ja elastiinintuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. Metaterapia toimii kaksisuuntaisesti. Tehtyjen kanavien lisäksi kanaviin viedyt aktiiviaineet tehostavat hoitoa siellä, missä ne vaikuttavat tehokkaimmin. Loistava hoito myös tummille silmänalusille ja silmänympärysihon juonteille! Lue lisää: www.dermatude.com

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan ja ihon desinfioinnin, tehoseerumin ihon tarpeiden mukaan, metaterapian kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille. Hoidon päättää kosteuttava ja rauhoittava tehonaamio.

Metaterapia auttaa seuraaviin iho-ongelmiin:

 • Ihon kuivuus
 • Ihon epätasapainoisuus
 • Hyperpigmentaatio
 • Rypyt
 • Juonteet
 • Tummat silmänaluset
 • Kiinteyden puute
 • Kimmoisuuden puute
 • Suuret ihohuokoset
 • Aknearvet

Jalkojenhoitopalvelut

Jalkahoito

Jalkojen hyvä kunto on tärkeä osa koko kehon hyvinvointia! Vaivaako kipeä känsä, kovettuma tai kuivat, halkeilevat kantapäät? Paksuuntuneet kynnet? Vai kaipaatko pientä hemmotteluhetkeä arjen keskellä? Hoito sisältää: virkistävän jalkakylvyn kuorinnalla, ihon- ja kynsien hoidon, mahdollisten iho- ja kynsimuutosten hoidon, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

Täydellinen jalkahoito

Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus silloin kun haluat jalkahoidon pidemmällä jalkahieronnalla. Ihana itselle tai lahjaksi!

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana kehon heijasteet käsitellään jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein, jalat lämpimiin pyyhkeisiin käärittynä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää virkistävän jalkakylvyn.

LCN Pedi Polish geelilakkaus

LCN Pedi Polish on varpaankynsille suunniteltu valokovetteinen geelilakkausmenetelmä. Tuotetta kehitettäessä on huomioitu myös bakteerit, sillä Pirotocten Olaminea estää bakteerin kasvamista sekä geelilakkapullossa että kynnellä. Täysin vegaaninen ja eläinystävällinen tuote pitää kynnen pinnan puhtaana, sillä siitä ei tartu mitään luonnonkynnen pinnalle. Useita kauniita värejä, upea kiilto ja kestävä lopputulos.

LCN Wilde Pedique - Varpaankynsien geelaus

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

Podofix kynnenoikaisu

Podofix-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden- ja taipuneiden kynsien hoitoon. Podofix-menetelmällä kynnenoikaisu on kivuton toimenpide, jossa kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan. Aktiivinen liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva rautalankajousi kiristetään. Kynsi nousee irti reunoista ja kipu poistuu. Liuska uusitaan noin 1-2 kk välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Sokerointi

Sokerointi on hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Karvanpoisto toteutetaan aina mahdollisimman nopeasti ja hellävaraisesti. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi!

Ennen sokerointia:

 • Ei kosteusvoidetta iholle samana päivänä.
 • Karvan tulee olla vähintään 5 mm pitkää.
 • Sokeroitavan alueen tulee olla terve, esim. palanutta ihoa ei sokeroida.
 • Iho-ongelmien hoitoon tarkoitettujen isotretinoiinia ja A-vitamiinia sisältävien lääkkeiden käyttö on este sokeroinnille. Kuurin päättymisen jälkeen on vielä 6 kk:n varoaika, jolloin sokerointia ei tehdä.
 • Ihoa voimakkaasti uusivien tuotteiden käytössä on pidettävä kahden päivän tauko ennen sokerointia.

Sokeroinnin jälkeen:

 • Vältä hikoilua, uintia, saunomista ja solariumia 24h, koska karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille sokeroinnin jälkeen. Vältä myös hajuvesiä, deodoranttia ja itseruskettavia tuotteita sokerointialueelle 24h. Auringolle iho on herkkä vielä noin viikon sokeroinnin jälkeen, joten muistathan suojata ihosi hyvin!
 • Vältä ihon kuorimista 2 päivää. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa 1-3 kertaa viikossa alueesta riippuen.
 • Kosteuta ihoa päivittäin kuorinnan jälkeen.