HINNASTO

Ripset & kulmat

Kestovärjäys

Ripset, kulmat ja muotoilu / ripset tai kulmat / kulmien muotoilu

30/20/15

Lash Lift

Lash Lift - ripsien kestotaivutus on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

67

Brow Lift

Brow Lift eli kulmien laminointi on kulmien pitkäkestoista muotoilua. Kulmat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Palveluun kuuluu myös värjäys ja muotoilu. Sopii kaikille jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua.

49

Lash & Brow Lift yhdessä

95

Ripsienpidennys

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos! Tulethan ripsihuoltoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Muistathan myös ripsien päivittäisen vaahtopesun.

alk. 89€


Hinnat sis. 24% alv.