HINNASTO

Sokerointi

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, on sokerointi myös tehokas kuorintahoito. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista tulee poistettavan karvan olla vähintään noin 4-5 mm pituista! Ennen ensimmäistä brassia: kannattaa pitkät karvat lyhentää saksilla, jolloin sokerointi on kivuttomampaa. Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdithan hygieniasta.

Kosteuta ja kuori ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Älä käytä kosteusvoidetta sokerointipäivän aamuna. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista, tiukkoja/hankaavia vaatteita sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, muistathan suojata sen hyvin!

Ylähuuli + leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30

Sääret

35€

Kainalot, käsivarret tai bikinilinja

25€

Brassi / huolto (max 6 vkoa)

65/59

Selkä

45

Sokerointipaketti (kun väh. 3 vartaloaluetta)

-10%


Hinnat sis. 24% alv.