HINNASTO

Kasvohoidot

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti ja/tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet.

89€

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet. (Expresshoito sisältää laiteosuuden.) Suositellaan sarjahoitona, kysy lisää!

(55€) 89

CATIOVITAL DELUXE

Ylelliset ja tehokkaat yhdistelmähoidot aikuiselle iholle! Yhdistelmähoidot: CatioVital kasvohoito + CatioVital Lifting, CatioVital kasvohoito + Eye Repair silmänympäryshoito tai CatioVital Lifting + Age Firming.

115

KEVYT CATIOCLEAN KASVOHOITO

Ihoa kirkastava ja rentouttava kevyt kasvohoito! ThermoClean-elektrodin lämpö yhdessä tehokkaan syväpuhdistusgeelin kanssa puhdistaa ihon ja rentouttava hieronta kaunistaa kasvot. CatioClean-hoidon jälkeen ihosi on ihanan raikas ja iho hengittää paremmin. Sisältää myös kuorinnan ja naamion.

59€

BEAUTÉ AROMATIQUE

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito eteeristen öljyjen voimalla! Yksilöllinen spa-hoito sisältää: alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kulmien siistimisen, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, viidestä kasviuutteesta valmistetun erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

75

DERMO PEELING

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

89

AGE FIRMING

Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

89

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

89

EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kolmivaiheinen silmänympärysihon tehohoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. 

39

DITELLE UPI - ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Suosittu ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa! Ultraääni yhdessä syväpuhdistusnesteen kanssa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liuuttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! Voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin!

75

DITELLE DIAMOND - TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionta vähentää tehokkaasti ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Hoito poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi verenkiertoa sekä auttaa madaltamaan mm. aknesta johtuvia arpia. Voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin!

75

DERMATUDE METATERAPIA

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Suositellaan sarjahoitona, kysy lisää!

135

Jalkahoidot

JALKAHOITO

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla (halutessasi kynsien lakkauksen) sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN SPA JALKAHOITO

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito itselle tai lahjaksi! Hoito sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi virkistävän kuorinnan ja pehmentävän naamion, ylellisillä SPA tuotteilla.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa varpaan kynnelle suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS & JALKAHOITO

Wilde Pedique ja jalkahoito yhdessä.

95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää jalkakylvyn.

39

VT JALKAHIERONTA & JALKAHOITO

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta ja jalkahoito yhdessä.

68

Ripset & kulmat

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja/tai kulmien kestovärjäys + muotoilu

28/18

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Hoito sisältää: kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoidon, joka täydennetään kauniin syvänmustalla kiiltokäsittelyllä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

65

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

89

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja ihanan pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto!

99

RIPSIHUOLLOT

Yleinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Tulethan ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Muistathan ripsien päivittäisen vaahtopesun! 

45-65

Sokerointi

SOKEROINTI - IHOKARVOJEN POISTO

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, on sokerointi myös tehokas kuorintahoito. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Lue ennen & jälkeen ohjeet

Ylähuuli + leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30€

Sääret

35

Koko jalat

55

Kainalot, käsivarret tai bikini

25€

Brassi

59-65

Selkä

45

Sokerointipaketti -10%, kun 3 vartaloaluetta tai enemmän.

Kaikki hinnat sis. 24% alv.