HINNASTO

HydraFacial

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

Clean & Hydrate

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

99€

Deep Clean

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää perushoidon lisäksi GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%) ja tehostetun ihonpuhdistuksen.

129

Anti-Age

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita. Hoidossa hyödynnetään Dermabuilder™ -peptidiboosteria, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

149

SPA-paketti

Kosteuttava naamio ja rentouttava hieronta HF-hoidon lopuksi.

+20

Selän ihonpuhdistus

119

Kasvohoidot

Ultraääni kasvohoito

Ultraäänihoito on hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, sekä aktivoida ihon omia toimintoja ja imeyttää tehoaineita syvälle ihon kerroksiin.​ Ultraäänihoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, liuottaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin huokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tarv. mek. ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, ultraääni-imeytyksen ja liftauksen, erikoisnaamion, rentouttavan hieronnan sekä hoitovoiteet. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihanan pehmeä! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

89

Täydellinen CatioVital kasvohoito

Ihosoluja energisoiva, yksilöllinen ihonhoitomenetelmä kaikille ihotyypeille!  Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, tarv. mek. ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, tehoseerumin imeytyksen dynaamisella kaksoisionisaatiolla, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamion ja hoitovoiteet. Hoito sisältää myös silmänympäryshoidon!

95

CatioVital Lifting

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet. Tehokas yksinään tai sarjana, kysy lisää!

95

CatioVital Express

Expresshoito sisältää: CatioVital Lifting mikrovirta laiteosuuden tai vaihtoehtoisesti CatioVital FreshUp kasvojen pikapiristyksen.

59

CatioVital Deluxe

Ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle! Deluxe-hoito sisältää Täydellisen CatioVital kasvohoidon yhdistettynä CatioVital Lifting mikrovirtahoitoon. Todellinen kuningatarhoito!

120

PhytOxygene happikasvohoito

Ihon hapenottokykyä lisäävä kasvohoito kaikille ihotyypeille! PhytOxygene-hoidon vaikutus perustuu tarkoin valittuihin kasviperäisiin tehoaineisiin. Kuorinta sisältää kuollutta ihosolukkoa irrottavia bambu- ja pesusienirakeita sekä ihoa pehmentävää lootusuutetta. Erikoisnaamion sisältämä vihreä savi puolestaan puhdistaa ihoa epäpuhtauksista ja toksiineista samalla, kun Pro-Oxygen-yhdiste parantaa ihon hapenottokykyä. Hoito viimeistellään eteerisiä öljyjä sisältävällä hierontageelillä, joka stimuloi ihon suojamekanismeja toksiineja vastaan.

79

Dermo Peeling

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

85

Age Firming

Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

85

Eye Lifting silmänympäryshoito

Eye Lifting on kokonaisvaltainen mikrovirtahoito, joka häivyttää juonteita ja "harakanvarpaita", napakoittaa veltostunutta ihoa, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Näet tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

49

Dermatude metaterapia

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Tehokas yksinään tai sarjana, kysy lisää!

Kasvot, kaula ja silmänympärykset

135

Kasvot, kaula, silmänympärykset ja dekoltee

155

Juonteiden erikoiskäsittely hoidon yhteydessä

+20€

Jalkahoidot

Jalkahoito

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

59

Täydellinen SPA jalkahoito

Täydellisen rentouttava hemmotteluhoito ylellisillä SPA jalkojenhoitotuotteilla. Hoidon kruunaa klassinen jalkahieronta tai aineenvaihduntaa vilkastuttava vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta. Ihana itselle tai lahjaksi!

72

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää virkistävän jalkakylvyn.

49

Varpaankynsien geelaus

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa varpaan kynnelle suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina n. 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

69

Varpaankynsien geelaus + jalkahoito

95

Podofix kynnenoikaisu

PODOFIX®-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden- ja taipuneiden kynsien hoitoon. PODOFIX®-menetelmällä kynnenoikaisu on kivuton toimenpide, jossa kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan. Saksassa kehitetty PODOFIX®-menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitettynä rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Kynsi nousee irti reunoista ja kipu poistuu. Liuska uusitaan noin 1-2 kk välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

49

Podofix jalkahoidon yhteydessä

+20

Jalkojen osahoito

Jalkojen osahoito sisältää esim: jalkakylvyn ja varpaankynsien lyhennyksen sekä siistimisen. Osahoidon aika ei riitä sieni- tai paksuuntuneille kynsille.

39

Ripset & kulmat

Lash Lift

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

67

Brow Lift

UUTUUS! Brow Lift eli kulmien laminointi on kulmien pitkäkestoista muotoilua. Kulmat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Palveluun kuuluu myös värjäys ja muotoilu. Hoito säilyy kulmissa noin 2-5 viikkoa. Sopii kaikille jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua.

NYT TARJOUS 39€

Klassinen ripsienpidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

89

Volyymiripset

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja ihanan pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto!

105

Ripsihuollot

Normaali huoltoväli on 3-4 viikkoa. Tulethan ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Muistathan ripsien päivittäisen vaahtopesun!

67-74

Kestovärjäys

Ripset, kulmat ja muotoilu / ripset tai kulmat / kulmien muotoilu

30/20/15

Sokerointi

Ihokarvojen poisto

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, on sokerointi myös tehokas kuorintahoito. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Ennen & jälkeen sokeroinnin

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista tulee poistettavan karvan olla vähintään noin 4-5 mm pituista. Ennen ensimmäistä brassia: kannattaa pitkät karvat lyhentää saksilla, jolloin sokerointi on kivuttomampaa! Älä sheivaa noin 1-2 viikkoon. Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdithan hygieniasta.

Kosteuta ja kuori ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Älä käytä kosteusvoidetta sokerointipäivän aamuna. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista, tiukkoja/hankaavia vaatteita sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, muistathan suojata sen hyvin!

Ylähuuli + leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30€

Sääret

35

Sääret + reidet

65

Kainalot, käsivarret tai bikinilinja

25

Brassi / huolto (max 6 vkoa)

65/59

Selkä

45

Sokerointipaketti (kun 3 vartaloaluetta tai enemmän)

-10%


Kaikki hinnat sis. 24% alv.