HINNASTO

HydraFacial

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden, happokuorintojen, tehoboostereiden sekä tehonaamion, Ultraäänen ja LED-valoterapian avulla.

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

Clean & Hydrate

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

99€

Clean & Hydrate naamiohoidolla

Sisältää perushoidon lisäksi supertehokkaan IS CLINICAL naamion hoitavalla ultraääni-imeytyksellä ja LED-valoterapialla! 

115€

Deep Clean

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää perushoidon lisäksi GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%) ja tehostetun ihonpuhdistuksen.

129

Anti-Age

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia ja syviä juonteita. Hoidossa hyödynnetään Dermabuilder™ -peptidiboosteria, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

129/149

Selän ihonpuhdistus

115

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista! Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Sarja on hajusteeton, eläinkokeeton ja sopii myös vegaaneille!

Fire & Ice kasvohoito

iS Clinicalin Fire & Ice "Red Carpet" kasvohoito on kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa sekä edistää solutason uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä. Fire & Ice-hoidolla saat apua ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin ja akneen. Loistava hoito myös ennen juhlia! Kasvohoito voidaan tehdä myös raskaana oleville ja imettäville naisille.

85

Mary Cohr

Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, joiden tehokkaat aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tuoksu virkistää mieltä. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaiseksi ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen ihonhoitomenetelmä kaikille ihotyypeille! 7 eri hoito-ohjelmaa ihon eri tarpeisiin. Monipuolinen kasvohoito elvyttää ja virkistää ihoa stimuloimalla verenkiertoa, lymfa-aineenvaihduntaa ja solujen jakautumista. Ihon uusiutuessa muuttuu sen pinta tasaisemmaksi ja aktiivi-aineet imeytyvät paremmin syvemmälle ihoon. Hoidossa yhdistyy mm: syväpuhdistava ja/tai hoitava ultraääni, galvaaninen +/- virta, LED valoterapia punaisella, sinisellä ja vihreällä valolla sekä rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä. Hoidon jälkeen kasvot ovat levolliset, virkistyneet ja säteilevät!

90

Täydellinen kasvohoito silmänympäryshoidolla

Ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle. Ihana itselle tai lahjaksi!

115

PhytOxygene kasvohoito

Ihon hapensaantia lisäävä ja kuona-aineita poistava Detox-kasvohoito kaikille ihotyypeille! PhytOxygene-hoidon vaikutus perustuu tarkoin valittuihin kasviperäisiin tehoaineisiin. Kuorinta sisältää kuollutta ihosolukkoa irrottavia bambu- ja pesusienirakeita sekä ihoa pehmentävää lootusuutetta. Erikoisnaamion sisältämä vihreä savi puolestaan puhdistaa ihoa epäpuhtauksista ja toksiineista samalla, kun Pro-Oxygen-yhdiste parantaa ihon hapenottokykyä. Hoito viimeistellään eteerisiä öljyjä sisältävällä hierontageelillä, joka stimuloi ihon suojamekanismeja toksiineja vastaan.

79

Dermo Peeling kasvohoito

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

85

Age Firming kasvohoito

Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

85

Dermatude

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Tehokas yksinään tai sarjana, kysy lisää!

Metaterapiahoito

Kasvot, kaula ja silmänympärykset

135

Jalkahoidot

Jalkahoito

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

59

Täydellinen SPA jalkahoito

Täydellisen rentouttava hemmotteluhoito ylellisillä ja virkistävillä SPA jalkojenhoitotuotteilla. Hoidon kruunaa rentouttava klassinen jalkahieronta. Ihana itselle tai lahjaksi!

72

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää virkistävän jalkakylvyn.

45

Varpaankynsien geelaus

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa varpaan kynnelle suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina n. 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

69

Varpaankynsien geelaus + jalkahoito

95

Podofix kynnenoikaisu

PODOFIX®-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden- ja taipuneiden kynsien hoitoon. PODOFIX®-menetelmällä kynnenoikaisu on kivuton toimenpide, jossa kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan. Saksassa kehitetty PODOFIX®-menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitettynä rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Kynsi nousee irti reunoista ja kipu poistuu. Liuska uusitaan noin 1-2 kk välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

49

Podofix jalkahoidon yhteydessä

+20

Ripset & kulmat

Kestovärjäys

Ripset, kulmat ja muotoilu / ripset tai kulmat / kulmien muotoilu

30/20/15

Lash Lift

Lash Lift - ripsien kestotaivutus on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

67

Brow Lift

Brow Lift eli kulmien laminointi on kulmien pitkäkestoista muotoilua. Kulmat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Palveluun kuuluu myös värjäys ja muotoilu. Sopii kaikille jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua.

49€

Lash & Brow Lift yhdessä

95

Volyymiripset

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja ihanan pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! Tulethan ripsihuoltoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Muistathan myös ripsien päivittäisen vaahtopesun.

Alle 4 viikon huolto 67€, yli 4 viikon huolto 74€

105€

Klassinen ripsienpidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

3-4 viikon huolto 65€

89

Meikkiopastus

Ostaessasi Artdeco meikkituotteita väh 60€, on opastus maksuton!

60

Sokerointi

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, on sokerointi myös tehokas kuorintahoito. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista tulee poistettavan karvan olla vähintään noin 4-5 mm pituista! Ennen ensimmäistä brassia: kannattaa pitkät karvat lyhentää saksilla, jolloin sokerointi on kivuttomampaa. Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdithan hygieniasta.

Kosteuta ja kuori ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Älä käytä kosteusvoidetta sokerointipäivän aamuna. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista, tiukkoja/hankaavia vaatteita sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, muistathan suojata sen hyvin!

Ylähuuli + leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30€

Sääret

35

Kainalot, käsivarret tai bikinilinja

25

Brassi / huolto (max 6 vkoa)

65/59

Selkä

45

Sokerointipaketti (kun väh. 3 vartaloaluetta)

-10%


Kaikki hinnat sis. 24% alv.