HINNASTO

Mary Cohr kasvohoidot

TÄYDELLINEN CATIOVITAL YOUTH KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, naamiot ja hoitovoiteet.

89

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, hieronnan, naamiot ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona!

EXPRESS sisältää CatioVital Lifting laiteosuuden.

DELUXE on ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle, sisältäen CatioVital Youth & Lifting hoidot. Todellinen kuningatarhoito!

89

express 55€

deluxe 115€

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella ihonpuhdistuksella. 

75

BEAUTÉ AROMATIQUE

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito eteeristen öljyjen voimalla! Eteeriset öljyt hierontaan valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Spa-hoito sisältää: alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan eteerisillä öljyillä, viidestä kasviuutteesta valmistetun erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

75

DERMO PEELING

Ihoa uudistavat Dermo Peeling kasvohoidot poistavat ikääntymisen merkkejä, kirkastavat ihon sävyä, vaalentavat pigmentaatioita ja antavat iholle hehkua! Hoito-ohjelmaan kuuluu kaksi vaihtoehtoa: erityisesti herkälle iholle tarkoitettu DERMABRASION -kuorintahoito sekä kaikille ihotyypeille soveltuva DERMA PH -happohoito. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan ja erikoisnaamion. 

85

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

85

EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kolmivaiheinen silmänympärysihon tehohoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. 

45

KASVOHIERONTA

Rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä syvärentouttaa ja poistaa stressiä! Perinteinen kasvohieronta ripauksella intialaista päähierontaa.

49

Dermatude metaterapia

VAIHTOEHTO KASVOJENKOHOTUKSELLE

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti, turvallisesti ja kivuttomasti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Kyseessä on täysin luonnollinen prosessi ihossa. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Suositellaan sarjahoitona!

alkaen 135€

sarjat -20%


Jalkahoidot

JALKAHOITO

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, (halutessasi kynsien lakkauksen) sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN SPA JALKAHOITO

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito, itselle tai lahjaksi! Sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan ja tehokkaasti kosteuttavat Foot Therapy naamiosukat, jotka sisältävät mm. ihoa hoitavaa merikollageenia, viilentävää piparminttua ja kasviuutteita.

68

JALKOJEN OSAHOITO

Jalkakylpy ja varpaankynsien tai ihomuutosten hoitoa.

35-50

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS & JALKAHOITO

Wilde Pedique & jalkahoito yhdessä.

95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää jalkakylvyn.

39

Ripset & kulmat

KESTOVÄRJÄYS

Ripset ja/tai kulmat

28/18

VOLYYMIRIPSET

Luonnollisen kauniit tai näyttävät ripset arkeen, juhlaan tai lomalle! Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan 2-5 kpl asiakkaan omaan ripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! Yleinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa.

95

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos! Yleinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa.

80

RIPSIHUOLTO KLASSINEN / VOLYYMI

Tulethan ripsihuoltoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Muistathan ripsien päivittäisen puhdistuksen!

55/65

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Hoito sisältää: kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja Superboostin eli keratiinihoidon, joka täydennetään kauniin syvänmustalla kiiltokäsittelyllä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

65

MASTERS COLORS - MEIKKIOPASTUS

Kaipaako meikkityylisi uusia ideoita vai tarvitsetko apua perusasioihin? Tule meikkiopastukseen katsomaan, kuinka saat tuotua kasvojesi parhaat puolet esiin ja piilottamaan ne joihin olet vähemmän tyytyväinen.

50

Ihokarvojen poisto

SOKERONTI

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja miellyttävä tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, sokerointi on myös tehokas kuorintahoito vieden karvojen lisäksi mukanaan ihon kuolleen pintasolukon. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista. Sokerointi sopii myös allergiselle iholle!

Ylähuuli/leuka

15

Sääret

35€

Koko jalat

55

Käsivarret, kainalot tai bikiniraja

25€

Sokerointipaketti (3 aluetta tai enemmän)

-15%

Kaikki hinnat sis. 24% alv.