Hinnasto & Ajanvaraus

Palveluhinnasto sis. 24% alv.

HydraFacial

Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen! Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon, kivuttomasti. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön, jonka saat nähdä heti hoidon jälkeen. Hoidon teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja tehoampullien avulla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana. Lue lisää: www.hydrafacial.fi & www.hydrafacial.com 

Signature

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito! HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä syöttää ihoon kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Clarifying

Suosituin hoito epäpuhtaalle iholle! Tehokkaasti syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää Signature perushoidon lisäksi tehokkaan GlySal™ -happokuorinnan (7,5%, 15% tai 30%).

Age Refinement

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa ja Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial -tehouutteita.

Lymfahoito

Rentouttava koneellinen HydraFacial lymfahoito kasvoille ja kaulalle tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, HF-lymfahoidon ja naamion rentouttavalla hieronnalla.

Lisäpalvelut HydraFacialin yhteydessä

Koe rentouttavampi ja kokonaisvaltaisempi HydraFacial kasvohoito lisäämällä perushoitoon rentouttava kasvohieronta tai koneellinen lymfahoito!

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. Lue lisää: www.isclinical.fi & www.isclinical.com

Fire & Ice Facial

Fire & Ice Facial on tehokas kasvipohjainen kemiallinen kuorintahoito, jolla saavutetaan nopeasti upeita, näkyviä hoitotuloksia! Hoito aloitetaan intensiivisellä kanelin tuoksuisella kuorintanaamiolla, joka saa iholla aikaan lämpimän, kihelmöivän tunteen. Seuraavaksi iholle levitetään uudistava ja kosteuttava piparminttupohjainen naamio, joka viilentää ja raikastaa ihon. Hoidon päättää rentouttava hieronta (tai vaihtoehtoisesti ihon syväpuhdistus). Tuloksellinen, muokkaava hoito sopii kaikille ihoille, mm. ikääntymisen merkkeihin, pigmenttimuutoksiin, suurentuneisiin huokosiin ja aknen hoitoon. Hoito voidaan tehdä kertahoitona silloin, kun kaivataan kirkastusta ja hehkua iholle, tai 3-6 kerran sarjahoitona ihon eri ongelmiin. Hoito on turvallinen myös raskaana oleville ja imettäville naisille.

Foaming Enzyme Facial

Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito yhdistelee glykolihappoa ja papaijan sekä ananaksen ensyymeitä. Hoidon ylellisen vaahtoavan kuorinnan bioaktiiviset ainesosat kuorivat ja syväpuhdistavat huokosia: iho on pehmeä, tasapainoinen ja kuulas. Hoidon päättää kosteuttava tehonaamio ja rentouttava hieronta.

Dermatude

Metaterapia

100% luonnollinen, kivuton hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkeihin! Metaterapia on kliinisesti tehokkaaksi todettu ihonhoitomuoto ihon uudistamiseen, ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, ihon kosteuden palauttamiseen ja elvyttämiseen. Ihon rakenne paranee, ihohuokoset sekä aknearvet pienenevät, iho kiinteytyy ja napakoituu ja saa nuorekkaamman ilmeen. 

Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia. Näitä äärimmäisen pieniä mikrokanavia ei näe silmällä. Kanavien tekeminen käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin ja elastiinintuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. Metaterapia toimii kaksisuuntaisesti. Tehtyjen kanavien lisäksi kanaviin viedyt aktiiviaineet tehostavat hoitoa siellä, missä ne vaikuttavat tehokkaimmin. Loistava hoito myös tummille silmänalusille ja silmänympärysihon juonteille! Lue lisää: www.dermatude.com

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan ja ihon desinfioinnin, tehoseerumin ihon tarpeiden mukaan, metaterapian kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille. Hoidon päättää kosteuttava ja rauhoittava tehonaamio.

Metaterapia auttaa seuraaviin iho-ongelmiin:

 • Ihon kuivuus
 • Ihon epätasapainoisuus
 • Hyperpigmentaatio
 • Rypyt
 • Juonteet
 • Tummat silmänaluset
 • Kiinteyden puute
 • Kimmoisuuden puute
 • Suuret ihohuokoset
 • Aknearvet

V Carbon System

Nopea ja tehokas ANTIAGE-kuorintahoito vain 30 minuutissa! V Carbon on italialaisen VM Corporationin ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus. V Carbon hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle, supistaen laajentuneita ihohuokosia, tasoittaen aknea, arpeumia ja tulehduksen jälkeisiä värimuutoksia. Hoito heleyttää ja herättää ihon loistamaan!

Hoito voidaan tehdä kertahoitona tai 3 kerran sarjana, kahden viikon välein. Vaikutusaikaa muuttamalla saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen. V Carbon ei sovellu tulehtuneelle tai auringon polttamalle iholle. Lue lisää: www.vcarbon.fi 

V Carbon kuorintahoito:

 • Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä
 • Supistaa laajentuneita ihohuokosia
 • Vähentää aknea, arpeumia ja aknen jälkeisiä värimuutoksia
 • Poistaa kuollutta solukkoa ihon pintakerroksista
 • Stimuloi kollageenintuotantoa
 • Parantaa ihon rakennetta
 • Puhdistaa huokosia vähentäen mustapäitä ja valkopäitä
 • Kohottava vaikutus
 • Herättää ihon loistamaan

Mary Cohr

Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr ammattikosmetiikka on valmistettu ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Laadukkaiden Mary Cohr ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa Ranskassa.

Kaipasipa iho sitten hemmottelua, puhdistusta tai kiinteytystä, Mary Cohr on kehittänyt tarkoitukseen sopivan erikoishoidon. Hoidot vaikuttavat välittömästi tehden ihosta silmin nähden kauniimman. Sarjan erikoisuutena on patentoitu CatioVital Cellular Energy -laite, jolla voidaan aktivoida tehokkaasti ihoa sen jokaisessa kerroksessa. Laitehoidossa on mahdollista muun muassa lisätä ihosolujen uudistumista, poistaa kuona-aineita sekä kohottaa kasvonpiirteitä treenaamalla kasvojen lihaksia. Lue lisää: www.marycohr.com

CatioVital Youth

Täydellinen kasvohoito ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Mary Cohrin CatioVital Youth on ainutlaatuinen patentoitu laitehoito, joka palauttaa solutoiminnan nuoren ihon tasolle. Lämpönaamion ja syväpuhdistusgeelin avulla iho puhdistuu syvältä ja hengittää paremmin, jolloin myös hoitavat aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti. CatioVital Youth kaksoisionisaation teho on vähintään kaksinkertainen perinteisiin ihonhoitomenetelmiin verrattuna, sillä ainutlaatuisen dynaamisen kaksoisionisaatiomenetelmän ansiosta aktiivianeet imeytyvät syvälle ihoon kaunistaen ja nuorentaen kasvoja näkyvästi. Hoidon jälkeen kasvot ovat levolliset, virkistyneet ja säteilevät!

Hoidon vaiheet: kuorinta, lämpönaamio syväpuhdistusgeelillä, (tarvittaessa ihonpuhdistus/ultraäänipuhdistus), tehoseerumien imeytys, rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä ja naamio, ihotyypin mukaan. Hoidon saa myös herkkä silmänympärysiho.

CatioVital Youth hoito-ohjelmat, joita voidaan myös yhdistää:

 • kosteuttava ja kirkastava
 • kiinteyttävä ja ryppyjä pehmentävä hoito
 • korjaava ANTIAGE hoito
 • hoito-ohjelma herkälle ja couperosa-iholle
 • tasapainottava hoito-ohjelma rasvaiselle iholle
 • ravitseva hoito-ohjelma kuivalle iholle
 • liiallista pigmenttiä vaalentava hoito
 • hoito ennen ja jälkeen auringonoton

CatioVital Lifting

Kiinteyttävä mikrovirtahoito aikuiselle iholle! Hoidon aluksi iho kuoritaan, jonka jälkeen aktivoidaan nestekiertoa, joka poistaa ylimääräistä turvotusta ja kuona-aineita sekä lisää solujen hapensaantia. Kasvolihasten stimulointi hellävaraisen sähkövirran avulla saa kasvojen ja kaulan ryhtilihakset työskentelemään tehokkaasti. Hoidon päättää rentouttava hieronta eteerisillä öljyillä ja naamio, ihotyypin mukaan. Sarjahoidot 3-9 krt.

CatioVital Deluxe

Ylellinen ja tehokas hoitokokonaisuus aikuiselle iholle! Hoidossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting hoitojen parhaat puolet. Hoidon jälkeen kasvot ovat näkyvästi nuorekkaammat; rypyt ja juonteet ovat tasoittuneet, ylimääräinen turvotus on poissa, kasvojen piirteet kohonneet ja iho tuntuu napakalta ja kimmoisalta hehkuen kauneutta.

Age Signes Reverse

Manuaalisen tehokkaan ANTIAGE kasvohoidon avulla hoidetaan kaikkia ikääntymisen merkkejä näkyvästi, välittömästi ja pitkäkestoisesti! Puhdas C-vitamiini kirkastaa ihoa ja toimii tehokkaana antioksidanttina, uudistava solujen ravintoaineseerumi kosteuttaa ja korjaa ihoa vahvistaen ihon immuunipuolustusta. Hoidon viimeistelee kiinteyttävä ja juonteet täyttävä naamio, rentouttavaa hierontaa unohtamatta. Tässä kasvohoidossa hoidetaan myös kämmenselät.

Age Firming

Kiinteyttävä ja kosteuttava hyaluronihappohoito poistaa ikääntymisen ja väsymyksen merkit. Kasvot ovat näkyvästi kiinteämmät: piirteet kohoavat, rypyt tasoittuvat ja iho on kirkas. Hoidon vaiheet: kasvojen kuorinta kolmivaikutteisella papaijauutetta, selluloosahiukkasia ja hedelmähappoa sisältävällä yhdisteellä, rentouttava hieronta, juonteiden täsmäkohotus hyalyroinihapolla sekä erikoisnaamiot, jotka sisältävät c-vitamiinia, dynalift- ja bioteknisen yhdisteen, merilevää ja mahoninkuoriuutetta.

Eye Lifting

Herkälle silmänympärysiholle kehitetty erikoishoito, joka häivyttää juonteita, silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Rypyt ja juonteet tasoittuvat, tummat silmänaluset kirkastuvat ja silmäpussit madaltuvat. Katse näyttää nuoremmalta ja kirkkaammalta!