HINNASTO

Kasvohoidot

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti ja/tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, naamiot ja hoitovoiteet.

89

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella ihonpuhdistuksella. 

75

BEAUTÉ AROMATIQUE

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito eteeristen öljyjen voimalla! Eteeriset öljyt hierontaan valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Spa-hoito sisältää: alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan eteerisillä öljyillä, viidestä kasviuutteesta valmistetun erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

75

DERMO PEELING

Ihoa uudistavat Dermo Peeling kasvohoidot poistavat ikääntymisen merkkejä, kirkastavat ihon sävyä, vaalentavat pigmentaatioita ja antavat iholle hehkua! Hoito-ohjelmaan kuuluu kaksi vaihtoehtoa: erityisesti herkälle iholle tarkoitettu DERMABRASION -kuorintahoito sekä kaikille ihotyypeille soveltuva DERMA PH -happohoito. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan ja erikoisnaamion.

85

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

85

EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kolmivaiheinen silmänympärysihon tehohoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. Kasvohoidon yhteydessä 20€ 

45

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, hieronnan, naamiot ja hoitovoiteet. Expresshoito sisältää lifting laiteosuuden. Suositellaan sarjahoitona!

89/55€

CATIOVITAL DELUXE

Ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle, sisältäen täydellisen CatioVital kasvohoidon yhdistettynä CatioVital Lifting hoitoon. Todellinen kuningatarhoito!

115

PHFORMULA PINNOITUSHOITO

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit. Kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta. Suositellaan sarjahoitona!

Lue lisää: www.phformula.fi

65/80€

DERMATUDE METATERAPIA

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Suositellaan sarjahoitona!

Lue lisää: www.dermatude.com

alkaen 135€

Jalkahoidot

JALKAHOITO

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN SPA JALKAHOITO

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito, itselle tai lahjaksi! Sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan ja tehokkaasti kosteuttavat Foot Therapy naamiosukat, jotka sisältävät mm. ihoa hoitavaa merikollageenia, viilentävää piparminttua ja kasviuutteita.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois. Jalkahoidolla 95€

68/95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää jalkakylvyn.

39

Ripset & kulmat

HOX! Uudet ripsihinnat 15.10 alkaen:

KESTOVÄRJÄYS

Ripset ja/tai kulmat.

28/18

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Hoito sisältää: kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja Superboostin eli keratiinihoidon, joka täydennetään kauniin syvänmustalla kiiltokäsittelyllä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

65

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

88€ Huolto 58€

HYBRIDIRIPSET

Kaunis sekoitus klassista ja volyymiripseä.

93€ Huolto 63€

VOLYYMIRIPSET (valmisviuhkoilla)

Aivan uusi, nopeampi tapa tehdä kauniit volyymiripset! Laadukkailla, ihanan kevyillä valmisviuhkoilla saadaan luotua nopeasti ja siististi kestävät volyymiripset. Ripset ovat tasalaatuisemmat ja kestävämmät kuin käsin tehdyt viuhkat. Valmisviuhkat Heat Bond-kiinnityksellä pysyvät myös kauniisti auki, eivätkä mene sumppuun niin helposti. Kokeile ja ihastu!

98€ Huolto 68€

HOX! Tulethan ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Yleinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Muistathan myös ripsien päivittäisen vaahtopesun! :-)


Ihokarvojen poisto

SOKEROINTI

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja miellyttävä tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, sokerointi on myös tehokas kuorintahoito vieden karvojen lisäksi mukanaan ihon kuolleen pintasolukon. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista. Sokerointi sopii myös allergiselle iholle!

Ylähuuli+leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30

Sääret

35€

Sääret+reidet

55

Käsivarret

25€

Kainalot

25€

Bikini / stringbikini / brassi (naisille)

25/35/65

Selkä tai rinta+vatsa

45€

Sokerointihuolto -10%, kun edellisestä sokeroinnista on max 6 vkoa. Sokerointipaketti -10%, kun 3 vartaloaluetta tai enemmän. Sokerointileimakortti: saat valitsemasti sokeroinnin alennuksella 4:s krt -10%, 8:s krt -25% ja 12:ta krt -50%.


Kaikki hinnat sis. 24% alv.