HINNASTO

Mary Cohr kasvohoidot

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti ja/tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, naamiot ja hoitovoiteet.

89

BEAUTÉ AROMATIQUE

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito eteeristen öljyjen voimalla! Eteeriset öljyt hierontaan valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Spa-hoito sisältää: alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan eteerisillä öljyillä, viidestä kasviuutteesta valmistetun erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

75

DERMO PEELING

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan ja erikoisnaamion.

89

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

89

EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kolmivaiheinen silmänympärysihon tehohoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. 

39

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, hieronnan, naamiot ja hoitovoiteet. Expresshoito sisältää lifting laiteosuuden. Suositellaan sarjahoitona!

89/55€

CATIOVITAL DELUXE

Ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle, sisältäen täydellisen CatioVital kasvohoidon yhdistettynä CatioVital Lifting hoitoon. Todellinen kuningatarhoito!

115


Lue lisää: www.marycohr.fi

Sonoscrub ultraäänipuhdistus

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Alkuperäinen luotettava Sonoscrub ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa! Sonoscrub yhdessä syväpuhdistusnesteen kanssa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! Sonoscrub sopii lähes kaikille ja se voidaan yhdistää Mary Cohr kasvohoitoihin!

75


Dermatude metaterapia

DERMATUDE METATERAPIA

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Suositellaan sarjahoitona!

alkaen 135€

sarjat -20%


Lue lisää: www.dermatude.com

pHformula erikoishoidot

PHFORMULA PINNOITUSHOIDOT

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit. Kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta. Suositellaan sarjahoitona!

C.R. pinnoitushoito

65

A.C. pinnoitushoito

65

A.G.E. pinnoitushoito

65

PEEL-OFF naamio (hoidon yhteydessä)

15


Lue lisää: www.phformula.fi

Jalkahoidot

JALKAHOITO

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN SPA JALKAHOITO

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito, itselle tai lahjaksi! Sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan ja tehokkaasti kosteuttavat Foot Therapy naamiosukat, jotka sisältävät mm. ihoa hoitavaa merikollageenia, viilentävää piparminttua ja kasviuutteita.

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois. Jalkahoidolla 95€

68/95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää jalkakylvyn.

39


Lue lisää Footlogix tuotteista: www.footlogixsuomi.fi

Ripset & kulmat

KESTOVÄRJÄYS

Ripset ja/tai kulmat.

28/18

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Hoito sisältää: kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoitoaineen, joka täydennetään kauniin syvänmustalla kiiltokäsittelyllä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

65

UUTTA! VOLYYMIRIPSET - VALMISVIUHKOILLA

Aivan uusi, nopeampi tapa tehdä kauniit volyymiripset! Laadukkailla, ihanan kevyillä ja pehmeillä valmisviuhkoilla saadaan luotua nopeasti ja siististi kestävät volyymiripset. Valmisviuhkat ovat tasalaatuiset ja ne pysyvät kauniisti auki, eivätkä mene sumppuun niin helposti. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! Kokeile ja ihastu!

 NYT 89

(ovh 98€)

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

88€ Huolto 57€

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto!

105€ Huolto 67€


HOX! Tulethan ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Yleinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Muistathan ripsien päivittäisen vaahtopesun! :-)

Ihokarvojen poisto

SOKEROINTI

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja miellyttävä tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, sokerointi on myös tehokas kuorintahoito vieden karvojen lisäksi mukanaan ihon kuolleen pintasolukon. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista. Sokerointi sopii myös allergiselle iholle!

Ylähuuli+leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30

Sääret

35€

Sääret+reidet

55

Käsivarret

25€

Kainalot

25€

Bikini / stringbikini

25/35

Brassi / huolto (max 6 vkoa)

65/59€

Selkä tai rinta+vatsa

45€

Sokerointipaketti (3 vartaloaluetta tai enemmän)

-10%

Sokerointileimakortilla saat valitsemasti sokeroinnin alennuksella 4:s krt -10%, 8:s krt -25% ja 12:ta krt -50%.


Kaikki hinnat sis. 24% alv.