HINNASTO

HydraFacial

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa, HydraFacial™ on nyt meillä! Supersuosittu HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta!

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille. Hoitoa ei kuitenkaan suositella tulehtuneelle tai palaneelle iholle, raskaana oleville tai asiakkaille jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

CLEAN & HYDRATE

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

92€

DEEP CLEAN

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

129€

ANTI-AGE

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.

149€

CLEAN & HYDRATE SELÄLLE

Selän ihonpuhdistushoito.

99

Mary Cohr

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti ja/tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet.

89€

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona, kysy lisää!

89

CATIOVITAL EXPRESS

Expresshoito sisältää: CatioVital Lifting mikrovirta laiteosuuden tai vaihtoehtoisesti lyhyen CatioVital kasvohoidon - kasvojen pikapiristyksen.

55

CATIOVITAL DELUXE

Ylellinen ja tehokas yhdistelmähoito aikuiselle iholle! Deluxe-hoito sisältää CatioVital kasvohoidon yhdistettynä CatioVital Lifting mikrovirtahoitoon. Todellinen kuningatarhoito!

115

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa! Ultraääni yhdessä syväpuhdistusnesteen kanssa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liuuttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Voidaan yhdistää muihin hoitoihin!

75€

DERMO PEELING

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

89

AGE FIRMING

Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

89

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

89

EYE LIFTING SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Eye Lifting on kokonaisvaltainen mikrovirtahoito, joka häivyttää juonteita ja "harakanvarpaita", napakoittaa veltostunutta ihoa, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Näet tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

49

Dermatude

MIKRONEULAUS - kasvot, kaula & silmänympärykset

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Tehokas yksinään tai sarjana!

135

Jalkahoidot

JALKAHOITO

Perusjalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla (halutessasi kynsien lakkauksen) sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN FOOTLOGIX® JALKAHOITO

Jalat pehmeäksi FOOTLOGIX®-hoidolla! Miltä kuulostaisi jalkakuorinta merilevää sisältävällä kuorinnalla ja verenkiertoa elvyttävällä jalkahieronnalla, jonka jälkeen jalat tuntuvat silkinpehmeiltä? FOOTLOGIX® -hoidossa jalat hoidetaan 10-kohdan hoito-ohjelman mukaan. Tulokset ovat näkyviä ja hoito miellyttävää. Ihanan rentouttava hemmotteluhoito itselle tai lahjaksi!

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS

LCN Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geeli sisältää hopeaa, joka antaa varpaan kynnelle suojaa bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Geelaus pysyy kauniina n. 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois. Jalkahoidolla 95€

68/95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Jalkahoidolla 68€

39/68

PODOFIX® KYNNENOIKAISU

PODOFIX®-kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden- ja taipuneiden kynsien hoitoon. PODOFIX®-menetelmällä kynnenoikaisu on kivuton toimenpide, jossa kynnen kuperuutta voidaan oikaista ja kynnen kasvua ohjata oikeaan suuntaan. Saksassa kehitetty PODOFIX®-menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitettynä rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Kynsi nousee irti reunoista ja kipu poistuu. Liuska uusitaan noin 1-2 kk välein, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Jalkahoidolla 75€

50/75€

Ripset & kulmat

KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja/tai kulmien kestovärjäys + muotoilu

28/18

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Hoito sisältää: kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoidon, joka täydennetään kauniin syvänmustalla kiiltokäsittelyllä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

65

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos! Valikoimassa myös Flat-kuidut. 3-4 viikon huolto 60€

89/60

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja ihanan pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! 3-4 viikon huolto 65€

99/65

HOX! Tulethan ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Muistathan ripsien päivittäisen vaahtopesun!

Sokerointi

SOKEROINTI - IHOKARVOJEN POISTO

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, on sokerointi myös tehokas kuorintahoito. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Ylähuuli + leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30€

Sääret

35

Koko jalat

55

Kainalot, käsivarret tai bikini

25€

Brassi (vain naisille)

59-65

Selkä

45

Sokerointipaketti -10%, kun 3 vartaloaluetta tai enemmän.

ENNEN & JÄLKEEN

Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista tulee poistettavan karvan olla vähintään noin 4-5 mm pituista. Ennen ensimmäistä brassia: kannattaa pitkät karvat lyhentää saksilla, jolloin sokerointi on kivuttomampaa! Älä sheivaa noin 1-2 viikkoon. Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdithan hygieniasta.

Kosteuta ja kuori ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Älä käytä kosteusvoidetta sokerointipäivän aamuna. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista, tiukkoja/hankaavia vaatteita sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen, muistathan suojata sen hyvin!


Hinnat sis. 24% alv.