HINNASTO

Kasvohoidot

TÄYDELLINEN CATIOVITAL KASVOHOITO

Täydellinen hoitokokonaisuus ihotyypin, iän ja ihon tarpeiden mukaan! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistusgeelin lämpönaamiolla, (tarv. ihonpuhdistuksen mekaanisesti ja/tai ultraäänellä), kulmien siistimisen, tehoseerumien imeytyksen kaksoisionisaatiolla, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet.

89

CATIOVITAL EXPRESS

Expresshoito sisältää CatioVital Lifting mikrovirta laiteosuuden tai vaihtoehtoisesti lyhyen CatioVital kasvohoidon.

55

CATIOVITAL DELUXE

Ylelliset ja tehokkaat yhdistelmähoidot aikuiselle iholle! CatioVital kasvohoito + CatioVital Lifting tai CatioVital kasvohoito + Eye Repair silmänympäryshoito tai CatioVital Lifting + Age Firming. Todellinen kuningatarhoito!

115

CATIOVITAL LIFTING

Kasvonpiirteitä kohottava mikrovirtahoito, jossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus ja tehokas lihasstimulaatio kaulalle, kasvoille ja silmänympäryksille! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, laiteosuuden, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, naamiot ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona!

89

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Alkuperäinen Sonoscrub ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa! Sonoscrub yhdessä syväpuhdistusnesteen kanssa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä! UÄ voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin!

75

BEAUTÉ AROMATIQUE

Ihanan rentouttava hemmotteluhoito eteeristen öljyjen voimalla! Eteeriset öljyt hierontaan valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Spa-hoito sisältää: alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kulmien siistimisen, rentouttavan kasvohieronnan eteerisillä öljyillä, viidestä kasviuutteesta valmistetun erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

75

DERMO PEELING

Ihoa uudistava Derma PH-happohoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antaa iholle hehkua! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteet.

89

AGE FIRMING

UUTUUS! Näkyvästi kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle! Hoidon avulla veltostunut iho saa uutta napakkuutta, juonteita saadaan tehokkaasti häivytettyä ja iho sädehtii nuorekasta heleyttä. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kulmien siistimisen, kiinteyttävän hieronnan, Precise Lift - täsmäkohotuksen, kasvo- ja dekolteenaamiot sekä hoitovoiteet.

89€

AGE REPAIR

Tehokas anti-age kasvohoito, joka häivyttää juonteita, napakoittaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia! Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, kulmien siistimisen, 56 aktiiviainetta sisältävän anti-age tehotiivisteen C-vitamiinijauheella, hieronnan tehoseerumilla, pro-kollageenia sisältävän kuitunaamion ja hoitovoiteet.

89

EYE REPAIR SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kolmivaiheinen silmänympärysihon tehohoito, joka häivyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholla. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen kaksoisionisaatiolla, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. 

39

DERMATUDE METATERAPIA

Metaterapia on aktivointiterapiaa, jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa. Metaterapiassa tehdään näkymättömiä mikrokanavia ihoon nopeasti ja turvallisesti. Tämä stimuloi ihon luonnollista tervehtymisprosessia ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon jotka myös korjaavat tehdyt mikrokanavat. Iho kiinteytyy ja saa lisää napakkuutta. Rypyt ja juonteet häivyttyvät, ihohuokoset pienentyvät, verenkierto stimuloituu ja ihon yleinen kunto paranee. Suositellaan sarjahoitona! Lue lisää...

alkaen 135€

sarjat -20%

Jalkahoidot & hieronnat

JALKAHOITO

Perinteinen jalkahoito sisältää: jalkakylvyn, iho- ja kynsimuutosten hoidon, kynsien lyhentämisen, kynsinauhojen siistimisen vesiporalla, halutessasi kynsien lakkauksen sekä hieronnan, jalkojen kunnon mukaan.

55

TÄYDELLINEN SPA JALKAHOITO

Miltä kuullostaisi jalkakuorinta merilevää sisältävällä kuorinnalla ja verenkiertoa elvyttävä pitkä jalkahieronta, jonka jälkeen jalat tuntuvat silkinpehmeiltä? FOOTLOGIX® -hoidossa jalat hoidetaan 10-kohdan hoito-ohjelman mukaan. Tulokset ovat näkyviä ja hoito miellyttävää. Ihana itselle tai lahjaksi!

68

VARPAANKYNSIEN GEELAUS / JALKAHOIDOLLA

LCN WILDE PEDIQUE on ainutlaatuinen varpaankynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaankynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä kauniilla ranskalaisella geelauksella tai värillisellä hilekärjellä. Geelaus pysyy kauniina noin 2-3 kk, jonka jälkeen se voidaan uusia, poistaa tai antaa kasvaa itsestään pois.

68/95

VYÖHYKETERAPEUTTINEN JALKAHIERONTA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia jalkateristä käsin! Rentouttavan hoidon aikana käsitellään kehon heijasteet jalkaterien ja säärten alueelta hierovin, sivelevin ja painelevin ottein. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä helpottaa lihasjännityksiä. Sisältää jalkakylvyn.

39

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka syvärentouttaa ja poistaa stressiä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Hoito tehdään istuen, ilman öljyä (vaatesuositus esim. puuvillainen T-paita).

39

Ripset & kulmat

KESTOVÄRJÄYS

Ripset ja/tai kulmat.

28/18

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Hoito sisältää: kestotaivutuksen, kestovärjäyksen ja keratiinihoitoaineen, joka täydennetään kauniin syvänmustalla kiiltokäsittelyllä. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

65


KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi klassinen ripsikuitu. Syvänmusta ja luonnollinen lopputulos!

89€

Huollot 45-60€

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja liimataan yhteen luonnonripseen viuhkana. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja ihanan pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto!

99€

Huollot 45-75€

HOX! Tulethan ripsien laittoon aina puhtailla ripsillä, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan! Yleinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Muistathan ripsien päivittäisen vaahtopesun! :-)

Ihokarvojen poisto

SOKEROINTI

Sokerointi on turvallinen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja koko keholta. Paitsi karvanpoisto, sokerointi on myös tehokas kuorintahoito vieden karvojen lisäksi mukanaan ihon kuolleen pintasolukon. Säännöllinen sokerointi ohentaa ja vähentää karvan kasvua. Sokeroinnin jälkeen iho on miellyttävän pehmeä eikä arista!

Ylähuuli+leuka

15

Ylähuuli, leuka + kasvojen sivut

30

Sääret / koko jalat

35/55€

Käsivarret, kainalot tai bikini

25€

Brassi / huolto (huolto max 6 vkoa)

65/59

Selkä tai rinta+vatsa

45€

Sokerointipaketti -10%, kun 3 vartaloaluetta tai enemmän! Bikini ja brassi vain naisille.


Kaikki hinnat sis. 24% alv.